Hasanveannesi Kızlar bebişim için dönence arıyorum sever mi sevmez mi bilemediğim için sıfır almak yerine uygun fiyatlı 2.el almak istiyorum var mı elinde olup satmak isteyen bide kullandınız mı ilgisini çekiyor mu bebişlerin?😊
_milena Hasanveannesi Biz chıcco nun aldık. Projeksiyon ve müziklerini kullanıyoruz. Aklınızda bulunsun çok güzel. Tavana haftada bir yansıtıyorum gezegenleri klasik müzik doğa müzikleri dinliyoruz. Çok seviyor. Böyle bişey alabilirsiniz. Şu an çok fiyatı yükselmiş. Biz 400 TL ye almıştık. Fikir için söyledim. Tavsiye amaçlı.
Balbocegi _milena arkadaşın dediği dönence var elimde,Fisher price’n. Hasanveannesi isterseniz akşam resmini atabilirim
Hasanveannesi _milena ilgisini çekeceğini bilsem parası gözüme gelmez ama oyun halısı aldık 1 kez bile oynamadı ilgisi yok böyle şeylere canım
_milena Hasanveannesi Oyun halısı aldım önce ilgisini çekmedi bir tane daha aldım. O çekti. Ama bu dönenceyi tavsiye ederim canım. Uygulamalardan da bakabilirsin uygun fiyata görmüştüm aynısını birkaç uygulamada.