Alpimm Arkadaşlar 35 haftada 5 haftalık geri yani 30 haftaya uyumlu oğlumu sezaryan ile dünyaya getirdim. Rabbime binlerce şükürler olsun onu bana verdiği için. Şu an küvezde 40 gündür 1680 gram 2 kilo olmasını bekliycem. Ama daha dün 40. Gün sol elinin baş parmağının yanından bi parmak parçası uzandığını farkettim çok şaşırdım ne tepki vereceğimi bilemedim. Kemiksi bi yapıda değildi sanki et şeklindeydi şaşkınlıkla ayrıntıli soramadım çünlü sadece nolacak doktor bey şimdi dedim o sorun olmaz çıkınca aldırırsınız dedi ama anne yüreği işte ciğerimin bi köşesi uğul uğul yanıyor sanki. Başına böyle bişey gelen sorunsuz bi şekilde aldıran var mı
giz Alpimm üstte kalsın detaylı bilgi veren olur belki. Benim bildiğim küçük bir operasyonla halledebiliyorlar inşallah kolayca hallolur. Yavrunuzu kucağınıza tez vakitte almanız dileğiyle🙏
Canparcam_ Alpimm Öncelikle Rabbim bebeğinize sağ salim kavusmanizi nasip etsin 🙏 Hiç korkma canım benim de bir tanıdığım oğlu o şekilde doğdu iki elinde de vardı. Şuan 5 aylık oldu küçük bir operasyonla aldılar 1 haftada hemen iyileşti. Merak etmeyin yani şimdilik sadece bebeğinize odaklanın ve stres yapmayın ki sütünüz olsun.. O yavrunun su anda size ihtiyacı var bunu unutmayın lütfen 🤗
Papatyaseverr Üstte kalsın canım,bu arada doktorun önemsemediyse korkulacak birşey yoktur sen yüreğini ferah tut suan önceliği onun biran önce kendini toparlayıp senin kucağında huzur bulması rabbim bir an önce sizi kavuştursun çok zordur bilirim 💜🌸
Alpimm Papatyaseverr Papatyaseverr hemde çok çok zor dün gecenin bir yarısı eşin ile ağlamaya başladık evlat başkaymış kendi canın yandığında ciğerine işlemiyor ama evladın başına bişey gelince dünya başına yıkılıyor resmen
TwinsmomDA Ben duymuştum onu bi tanıdığın bebeğinin öyle anne karnında farkediyorlar doğunca da aldırmışlar . kocaman kız oldu şimdi.
Alpimm TwinsmomDA elini gördünüz mü alındıktan sonraki halini korkuyorum şekil bozukluğu kalırsa diye
Alpimm aleynaerva öyle mi cidden hiç duydunuz yada gördünüz mü alınıpta normal sağlığına kavuşan elini kullanan
Alpimm Canparcam_ 5 aydan önce mi aldılar fazla parmağını dediğiniz bebeğin nerde aldırdılar acaba bi bilginiz var mı
aleynaerva Alpimm evet cok yakin arkadaşımın kizi oyleydi dogdugunda 1 aylik bile degildi alindi hicbir iz belirti yok normal parmakları aynu
Zerr Alpimm Valla tek korktuğunuz şey hayatta bebeğinizin elinin şekli bozuk olduğu olsun inşallah.. bence daha çok küçük diye böyle düşünüyorsunuz ama hayatta daha da korkacağınız şeyler olmasın güzel düşünün ki sağlıklı bir bebeğiniz var çok şükür
Canparcam_ Alpimm 1 aylık bile yoktu canım. Doğum yaptığı hastanede aldılar. İstanbul Kartal’da ikamet ediyoruz. Avicenna Umut Hastanesi’nde oldu. Özel hastanede yani
Nisameselesi Alpimm çaresi olan hastalıklar şükürler olsun. Biz de 4 hafta geride doğduk ve iki baş parmağı var şuan bir aylığız ve asla üzülmedim çünkü çaresi var. Ya kalbinde gözünde bir sorun olsaydı bunu dert etmedim bakalım doktor ne zaman uygun görürse ozaman ameliyat olur
Alpimm Gelisenlerinannesi her zaman şükrediyorum her zaman rabbim bana bir evlat verdi her türlüsü kabulümüz inşallah sorunsuz bi şekilde aldırırız parmağını
nazli_19 Alpimm ablamin eltisinin kizinda da varmış doğumdan sonra görmüşler hemen alivermis doktor hiç bir sıkıntı olmamış büyüdü gelinlik kiz oldu korkmayin