Baby
[bilinmeyen] 7.5 aylık
Baby
[bilinmeyen] tahta kaşıkla deneyin birde
Enda
[bilinmeyen] pekmez tadını değiştiriyorsa
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] biz ilik yapmak istiyoruz aslında bunu hayli hayli yapmamız lazım aslında bende cesaret edemiyorum. Bekliyorum o halde inss memnun kalırsınn🥰🌸
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] ben hala yapıcaam 🥺 çok kıskandmm şu an 😀🧡🌸
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] ayy vermiş kadaar oldun🧡🧡buzluğa attın değilmi 😊
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] bence de bi 2 ay yetmelii 😊 şifa olsunn kuzuya🥰🧡
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] nasıl sevdimi pekii bende çorba şeklinde yapıp verdim😊 sorma canım yaa yine kendimize her türlü buluyodum da şimdi bebişe ne versem napsam yaptığım an nasıl rahatlıyorum 😌🌼
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] benim bebegimde 7 ay 30 gunluk sabah kahvaltısinda yumurta veriyorum sarısını yiyor cok sukur yogurt veriyorum ekmegin icinden az veriyorum ekmegi cok seviyorr elinden alınca cok kotü aglıyorrr 😄😄 labne peynir veriyorum böyle bizde 😊
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] tarhanaya gectinmi pekii ben onada geçtim😌 aa havucu rendeledinmi bende hemen yarın yapiyim 😁🧡
Arven10
[bilinmeyen] benim kuzum da haşlanmış yemiyor çeşit çeşit pankek omlet yapıyoruz sarısından öyle yiyor bir şekilde faydasını alıyor diye düşünüyorum
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] tarif defterime eklendi. Bu yeni tarif için teşekkürler 😌🌸🌸
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] aynen ben minik minik yapip veriyorum yiyor 😊
UmmOmerHattab
Arkadaşlar bence mizaca göre beslenme konusunu bi araştırın. Her zaman görüyorum bebeğim bunu yemiyor,şunu ağzından çıkarıyor vs. Belki mizacına uygun değildir verdiğiniz şey. Bazı kan grupları bazı yiyecekleri sindiremez mesela, bunları öğrenip ona göre beslemeye çalışın inşaAllah