Talhaninannesi
Ekmek konusunda bebek ekmegi yapıp verebilirsin doktorumuz biz erken başladığımız icin ek gıdaya verebilirsin dedi 6.5 aylığız Tahıl ihtiyacını ekmek ile giderebilirsin dedi :)
sevcan
[bilinmeyen] yoğurtla karıştırıncadamı yemıyor?
Talhaninannesi
[bilinmeyen] kahvaltı mamasının içine ofeleyebilirsin benimki seninkinden küçük bi sıkıntı yaşamadık çok şükür:)
Guzyagmuru
[bilinmeyen] neden hıc yapmıycagın sey pekmez zarerlımı
umay1520
[bilinmeyen] kuzum biz de 7ay 21 günlüğüz. Bugün kemik suyu organik tavuk ve süt kuzu koyma hazırladım. Et sulu şehriye çorbalarına başlıycam.avokada kahvaltıda güzel yiyor bizim kız. Meyve püresi avokado yoğurt verebilirsin kahvaltıda.
Zuzuu
[bilinmeyen] peynirli yumurtalı kek yapınnnn
Berken
[bilinmeyen] edaa muz dene 😇 ben muz avokado bisküvi az bi yumurta sarısı labne yaptım afiyetle yedi 😍
[silindi]
[bilinmeyen] bende ilk başta tek denedim ama baktım tadı tuhaf geliyor avokado ve pekmezle karıştırdım yumurtayı öyle hepsini yiyor
Derya28
[bilinmeyen] evde labne yapıp yumurtayla karıştırıp verebilirsin hem daha kolay yutar hem de severek yer diye düşünüyorum benim oğlum tek yiyo yumurtayı ama Haftanın bi kaç günü farklı şekillerde veriyorum sıkılmasın diye
Derya28
Derya28 bi de bu çocuk aç kitabındaki kahvaltılık karışımları haftada bi yapıyorum bayılıyo onlara ben de öyle herşeyi karıştırma taraftarı değilim ama bebekler seviyo her gün olmamak kaydıyla arada yapıp veriyorum
Papatyam
[bilinmeyen] merhaba. Kızım 7 ay 6 günlük. Tam da bunu konuştuk bugün eşimle. Çorba,püre,yoğurt, muhallebi yerken hiç sorun yok ama kahvaltı öğünümüz işkence gibi geçiyor. 7. Ay da yumurta verdim acaba tadına mi alışamadı diye düşünüyorum . Yumurta sarısı , ev yapımı lor, ev yapımı bebe bisküvisi , pekmez ve az da zeytinyağı az da siıcak su ile açıp vermeye çalışıyorum. Karşında çeşitli şaklabanlık yaparak en azından yarısını yiyor iki gündür.
Ecm
[bilinmeyen] benim kız kahvaltıya komple karşı ağzımı açmıyor illa meme emecek siz bunu nasıl aştınız acaba ,bende yumurtayı pankek omlet haşlama her yolu denedim yemedi ama bizimki hiçbirşey yemiyor sadece yumurta değil 😔
[silindi]
[bilinmeyen] anladım inşallah sever bu sefer
Sengulyener
Benim oglumda ilk 2 kere yemisti yumurta sarisini sonradan istememeye basladi halada istahsiz suan 6 ay 24 gunluk evde yapilan hicbirseyi yemiyor hazirlardan bikac defa denedim onlari yiyor ancak😔
eymeninannesibusra
[bilinmeyen] benim bebegimde 6ay 17günlük bizde haslama yumurtayı hiç sevmedik bigun kendime yumurta kırarken yüz atmadım az tereyaginda kırdım sadece sarisindan az bi verdim sevdi o günden sonra ona özel sarisini ayırıyorum beyazini kendime pisiriyorum sarisini ona tavada az yağda pişirip yediriyorum seviyoda gayet iyi yiyo bi dene istersen
Berken
[bilinmeyen] ben baktım tadına hiç kötü değil 😬
Happybaby
[bilinmeyen] ben veriyorum 7 ay 4 günlük oğlum fırın ekmeğinden parmak ucu kadar veriyorum ağzına biraz geveliyo sonra su iciriyorum sevdiği zaman tekrar istiyo
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] bizde hala kahvaltı da çok zorluk yasıyoruz ne yazık ki yemiyo. Bebek ekmeği aldım Bir kac gündür yumurta sarısıyla veriyorum biraz daha iyi eskiye göre tavsiye ederim
Berken
[bilinmeyen] ne güzel işte bir sürü tarifin oldu 😅😅
sevcan
[bilinmeyen] Anladm tm ozman☺️