Zeynepeymen
[bilinmeyen] cocukdan cocuga değişir serpilim anne memesıne uygun biberonlardan alabılırsn.Benım oğlum mesela unutmadı ama kızımda biberonu verince mememi almamıstı.Mamaya gelınce anne sütüne yakın sma die biliyorum sekersizde ogluma bazen verıyorum ben ama sma yı sevmedı aptamil aldm feci bi gaz yaptı cocuga ama sma yapmıyordu fakat dedim gibi şekersiz diemi tadını beğenmedi.
ebrupoyraz
[bilinmeyen] eğer biberonun 0 ay başlığını çıkarmassan alışmayabilir ama her bebek farklı ben onu gözlemledim bazıları yenidoğan başlığında da bırakabiliyor bazıları memeye yapışkan ben bebeğin karakteri diyorum buna ☺️ deneyerek göreceksin ama içini rahat tut bence mamaya gelince biz de arada aptamil kullanıyoruz ne zaman mamayı değişsem hasta oldu bebeğim bilmiyorum belki tesadüftür ama ben aptamile güveniyorum 😄
Cagla
[bilinmeyen] ben hem mama hem meme olarak gidiyorum 29 günlük oldum. Biberonla veriyorum mamayida. Meme reddi gibi bi sorun yasamadm cok şükür. Hem beni emiyor hem biberonuda içiyor.
Zynpemrh
Cagla canım günde kaç defa mama veriyorsun birde kaç cc acaba
Esot
[bilinmeyen] kac aylik canim bebegin
Nisssan
[bilinmeyen] 1. Lansinoh biberon al birakmaz 2. Hipp🤗
Regen
[bilinmeyen] bebek kaç aylıkken işe başlayacaksınız? Bi dönem hipp kullandık çok memnun kaldık artık sütüm arttı mamayı bıraktık. Ama o dönemde doktorum kesinlikle biberonla verme dedi. Enjektör ile vermiştik 1 aylıktı o zaman nerdeyse. Büyükse kaşıkla verebilirsiniz
Ada_kiz
[bilinmeyen] alıştırma bardakları var kullana bilirsiniz
NarminaAbdullayeva
[bilinmeyen] hayirli olsun isiniz oncelikle. Bol kazanc dilerim.
Ben bebegim yenidogdugundan bu tarafa mama meme gittik. Ve mama kullanirken biberon secimi etmedim. Oyle hamileyken aldigim sade bambino markanin cam biberonunu kullandim. Uc secimi falan etmedim kendisi nasilsa oyle devam ettim. Meme reddi yasamadim aksin e1 bucuk ay kizim meme almiyodu sonra kendiliyinden aldi hic hic zorlamadim. Ve bizim doktor anne sutune en yakin mama SMA dedi. 7 ay olucak onu kullaniyoruz. Hic bi sikayetimiz olmadi. Ama tabi mama secimi bebekten bebege degisiyo.
damlahira
[bilinmeyen] benim kızım hem beni emiyor hem mama yiyor doğduğundan beri biberonda emzikte kullanıyor çok şükür öyle birşey olmadı daha çok emmek istiyor beni☺️
damlahira
[bilinmeyen] kaşıkla zor oluyor canım çoğu boşa gidiyor üstü başı batmasıda cabası zor öyle biberon en iyisi bende avent kullanıyorum çok memnunum mamada bebelac gold kullanıyorum kızım severek içiyor
Zeynepeymen
[bilinmeyen] ben sma öneririm cnm
Deletedmom13
[bilinmeyen] kuzum.her bebek.ayni değil ins birakmaz bestem..
Lütfen kötü düşünme sen cok.pozitif bi kadinsin.
Hayatımızdaki olaylari hep iyi olacagina yorarsak iyi olur ins.
Ben inaniyorumki benim.canim arkadaşım serpil e uzun bi süre emzirmek nasip olacak Allah ım in izniyle sende inan❤❤❤😍
Cagla
[bilinmeyen] insallah bırakmaz senide cnm❤️
Efemmmm
[bilinmeyen] canım aynı durum bende oldu biberonla bir kaç gün sütümü sağıp verdim emmiyor diye ama keşke yapmasaymışım şuanda ise anne memesini tutmuyor bende böyle oldu inş senin bebeğine böyle bir şey olmaz canım
Bebelak gold ben kullanıyorum
Efemmmm
Efemmmm inşallah bırakmazz
Deletedmom13
[bilinmeyen] yaaa yerim seni iste bu annelik serpilimm❤🙋♀️
Deletedmom13
[bilinmeyen] kardeşiminkinden bakıyorum nooldu kii
Deletedmom13
[bilinmeyen] bu arada her postta degil sevdiklerime🙄🙄
Nisssan
[bilinmeyen] hyr