durummtpc Ahkukulivahkukuli link atıyorum açılmıyor yazdım gindeirlerden birinde hangi satıcıdan kac iğneli oldugu yaziyor inceleyebilirsin
Eymensmomm durummtpc tabi ki dermaroller gelmeden sürsem faydasını görmem dmi çok heycnlndm insallah biraz gider ya çok dert etmiyordum ama İnsn kendini de motive etmeli
durummtpc Woody ben diğer malzemeleride trendyoldan aldim aleovera jel yaz yeşil yuvarlak kutulu %99 olan ,hindistan cevizi yağıda farketmez
durummtpc Eymensmomm sür ne kaybedersinki belki ise yarar dermaroller gelincede devam edersin krem sonuçta 😀
durummtpc gozumun_nuru umarım geçer bende tüm annelere dua ediyorum bende ise yaradı o aynadaki berbat görüntüden birazda olsa kurtuldum , inşallah tamamen hepimizinki geçer
Hapyykids11 durummtpc canım senin söylediğin bütün malzemeleri aldım sadece dermoroller kaldı o da yolda geliyor 😀 şey soracaktım hindistan cevizi yağını katı şekilde mi koydun yoksa eritip mı yada mesela hepsinden 2ser yemek kaşığı kadar mı koydun ?
durummtpc Aysegul15 yok canım bende Emziriyorum krem alt tarafi hatta gögüşlerime de yapıyorum bisey olmadı 😀
durummtpc KardelenUmut beyaz çatlaklarıma sonradan deneyeceğim bu kırmızılar bittikten sonra yani bilmiyorum 😑