durummtpc Meralvedatazer malesef öyle naptiysam çatlamaya engel olamadım ama allahtan düzeltecek bi yol buldum yani ufak tefek kalsa bile raziyim şuan karşıdan biri bakınca belli olmuyor eşim söyledi önceden insanın gözüne giriyordu 😀
durummtpc Eternity ben yüzüme sadece kremi sürdüm sabah ay parçası gibi kalktım dene canım icinde zararlı bisi yok sonuçta ama dermarollerla uygulanırmi onu bilemedim
Eternity durummtpc Ay parçasıııı 😂😂😂 Bende direk aloevera var, satın alınmış jel değil. Bir deneyeyim ya şu aknelerim geçerse duamı alıcaksın 😂
Fatmanurr durummtpc ciltteki çil ve sivilce lekesine iyi geliyor mu peki sizin cildinize nasıl bir etki yaptı bende yüzüme sürmek istiyorum dermaroller yapıp öyle mi sürdünüz bu kremleri?
Elayimin durummtpc hayır uygulanmaz vücuda ayrı yüze ayrı dermaroller kullanılmalı tarifteki videoda belirtilmiş zaten
durummtpc Woody @Eymensmomm trendyolda titanyum uçlu 540 iğneli Derma roller 1 mm , nettoptan medikal satıcının adı Şuan fiyatı 18.60, Linki attım ama açılmıyor böyle yazıp bulabilirsiniz
durummtpc asocialmom şuan beyazlayip kalacağa benzemiyor ama tamamen geçecek gibi inşallah bizde deneyip göreceğiz 🤗
asocialmom durummtpc inşallah geçer bilsem ben de daha kırmızıyken denerdim ama benim beyaz artık faydası olmaz
durummtpc Woody ben diğer malzemeleride trendyoldan aldim aleovera jel yaz yeşil yuvarlak kutulu %99 olan ,hindistan cevizi yağıda farketmez
Masha_ durummtpc ayyy inşallah benimki de geçerse size surekli dua edeceğim ya basim dertteydi catlaklae ile