tekgamzelimm Kızlar 2 ay 14 günlük bebeğim var emzik vermedim hala sizler verdiniz mi? Zararlı diye pek veresim yok ama kızım sürekli elini emiyor. Bir başkadır sorun ise gündüzleri pek uyumuyo aşi olduğu için midir ki çünkü gündüz uykuları gayet iyiydi.
Yenidennn tekgamzelimm emzik benim kurtaricim oldu vallahi bende vermem demistim ama verdim. Emerken uyuyor memeden ayrılınca geri uyanıyor emziği veriyorum tekrar uykuya dalıyor , gece de aynı şekilde ağlayınca emziğini veriyorum uyuyor. Gün içersinde de aynı şekilde belki zararlı bisey ama iş de goruyor yani.
Fatosinal-07 tekgamzelimm bizde 2 buçuk aylığız veriyorum canım bi sıkıntımız yok hayat kurtarıyor valla😂😂
Merve_96 tekgamzelimm tekgamzelimm bende arada veriyorum o ara işlerimi hallediyorum belirli bir yaşa kadar hiç bir sakıncası yok diye biliyorum ben. Aşıyı ne zaman oldunuz yakın bir zamanda olduysanız ondan kaynaklıda olabilir bir ara bizimde uyumuyordu normale döndü şükür darısı başınıza 🙏🏼
DuyguDamla Yenidennn emziğe nasıl alıştırdınız benim kızımda 2 ay 4 günlük ilk başlarda çok güzel tutuyodu şimdi emziği hep geri atıyo istemiyo ne yaptıysam tutmadı buyüzdende gece uyanıyo emziriyorum 5 dakka emip yatıyo belki o an emziğini versem geri uyucak 🤷🏼♀️
Bill Mom064 Baldan anne instagram sayfasinda agzina verin cekin verin cekin ters etkiyle bebek tutacaktir diyo. Bende oyle tutturdum
Verali00 Emzik olmassa olmazımız eğer alıştırmasaymışım ne yapardım diye düşünüyorum iyiki alıştırmışım emziklerin bir zararı yok doğru emzik alıp doğru zamanda bırakıldığında😊 avent soft kullanıyorum
tekgamzelimm Verali00 belli bir yaşa kadar kullanılması yanında uzmanlar o yüzden bende kararsız kaldım
asyababy20 2.5 ayligiz 1 aylıktan itibaren vermeye çalışıyorum ama bı turlu alamadı hep öğürdu bnde zorlamadım bu saatten snra daha almaz herhalde ara ara gene vermeye çalışıyorum bı dil atıyor sonra cikariyo agzindan
Goktug1651 asyababy20 al benden de okadar.benim oğlumda 2 aylık ne yaptıysam kabul etmiyo her emziği denedim yok aç karna tok karna huysuzken uykusu geldiğinde memede uyuklarlen sütüme batırdım yok kardesim cekmeye calısalım ters teper ceker belki dedi oda fayda etmedi herseyde memeye saldırıyo o yüzden gazımızında önüne geçemiyoruz 😒
Hafsayusuf Goktug1651 benim bebegimde almamıştı ne slikon emzik ne biberon sonra kauçuk emzik aldım son care kurtarıcımız oldu artıl her emzigi de alıyor cok sükür bir sorun yasamadım 2 ay 22 günlük
Merveninmiskokulusu Goktug1651 Bende aynı canım memede uyuyor sonra gazını çıkaramıyorum tabi uyuduğu için emziği de kabul etmedi bende her ağlamasında vicdan yapıp meme verdim tabi oda hep meme istiyordu şimdi bir buçuk aylığız
asyababy20 Goktug1651 aynen canım bu sıkıntılar bizde de var her fırsatta meme istiyor gaz zaten oluyor bı de kolik bı bebek
Fatosinal-07 tekgamzelimm yok canım wee aldık öğdü hiç alamadı nukta aldım onu da itti en son avent ultra air aldık çok sevdi çıkarmıyor ağzından 😂 onu dene istersen