AygulSina Kizlar evime ebe geliyor ve bana dedi ki bebek banyo sirasinda 200gr kaybeder. Boyle bisey bilen duyan var mı bana mantik işi gibi gelmedi
HaticeAda AygulSina yok öyle bişey ne saçma . Neden kaybetsinki kilo millet ne uyduracağını şaşırdı. Takılmayın böyle şeylere
ArdaDanyalSara AygulSina sebebi neymiş😂😂 kirlermi gidiyomuş. Heyy allahım ya milletimizde sapıttı artık daha neler. Asıl banyo yapan bebek dinlenir sakinleşir ve daha güzel emmeye başlar bence kilo artışı olur. Siz takmayın böylelerini ağzımplan konuşur oldu
ikikizannesi AygulSina hastaneden cikinca sisi iner genelde bi orda 100 200 gr oynar ama banyo sonrasi sacma geldi bana
AygulSina ArdaDanyalSara mantiken senin dedigin gibi rahatlamasi gerek bebegin ama ne bilim arkadasimla konustim ben her gun banyo yaptirdim dedi 200gr kaybetmis olsa bebek zayifliktan bi hal olmaliydi dimi
AygulSina ikikizannesi daha hsstanedeyken biz kilo kaybi yasadik normal dediler sarilik oldu sonra oglum cok sukur simdi atlatik az bisey gozlerinde kaldi oda gidicek insallah
ArdaDanyalSara AygulSina aynen öyle bizim kız ağustosda doğdu havalar okadar sıcaktiki hergün yıkadık. Aksine çok rahatladı
AygulSina dodo gormedim valla ilk zamanlar her gun geldi simdi iki gunde bir geliyor her geldiginde sinirimi ziplatiyor. Ebe seciceksen cpk iyi olmali ben biraz acemiydim bu konuda ikinci cocukta kesinlikle bu hataya dusmicem
dodo AygulSina ben doğumdan 4-5 hafta sonra başvurdum. Çocuk hemşiresi geliyor eve. Haftada 1-2 kez. Uyku konusunda bazı yardımları oldu.
Gokceayy AygulSina valla aksine bütün deneyimli anneler de banyo bebegi geliştirir diyor hergün yıkayanları bilirim maşallah tosun gibi cocukları
Marufffff Valla ben her gün yaptırmıyorum malum kış ayındayız ama yaptırdıktan sonra daha çok kendine geliyor hep derler banyodan sonra üstüne gelir toparlanır diye ne ama kilo vermesi
Gokceayy AygulSina dün yıkadık kızımı havlusuyla giydirmeden battaniye örttük uykuya daldı saatlerce mışıl mışıl uyudu uyandırdım besledim giydirdim tekrar uyudu