Miray00 SeverusSnape yani evet ama robot süpürgeyi toz almak gibi düşünün ki dyson çekiş gücü gibi olan hiçbir süpürgede yok. Birde insan kablolu o kpca süpürgeleri evde açmaya üşeniyor ama böyle çok pratik bilmiyorum yine olsa yine dyson alırdım çocuktan sonra okadar memnunumki emekliyor hep yerde ister istenez toz oluyor saç dökülüyor her sabah başlıgıyla yatakların tozunu alıyorum mesela parke köşelerini almak için başlıg var perdelerin tozunu almak için masaya doktugunuz kırıntının hop al avantajları fazla ama tabi sizim ihtiyacınız olan ne onu siz daha iyi bilirsiniz
Dilara4535 SeverusSnape aşırı memnunum bebekli ev olduğundan hergün çalıştırıyorum buna rağmen hazneden çıkan toza kire inanamıyorum.mop özelliğini henüz kullanmadım fakat insan gücü gibi etkili olduğu söylenmiyor bastırma gibi.herhangi bi yüzey temizleyiciyle kullanılmıyor oksitlenmemesi için.ben kahvaltıdan sonra atıyorum oğlanı oyun parkına alıyorum çayımı müge anlıyı izlerken biri evimi süpürüyor canınızı seviyosanız hemen alın😍
Egelim SeverusSnape Geçmiş postu birde ben dirilteyim 😀 Merhabalar, hangisine karar verdiniz acaba? Şu an bende robot süpürge ile dyson arasında gidip geliyorum ve karar vermek çok zor. Bütün yorumları okudum ama yine kesmedi beni 👀