Deletedmom379 Sabah sabah cildirdim vallahi diş çıkaran bebek illaki soğan kemirmek zorunda mı. 4.5 aylık bebeğime sogan verebiliyor muyum. Vermezsem kötü anne olup onu bundan mahrum mu bırakmış oluyorum. Soğan bütün acıyı alıyor mu gerçekten. Bı zararı olur mu
ahdkh8689 Deletedmom379 ben kuru soğan kürü yapyrum yeşil soğan vermiyorum çünkü damağı sert koparabilir farkedemembelki zaten evhamliyim bide birseyi eksik yada fazla veriyoruz diye bu bizim kötü anne olduğumuzu göstermez herkesin görüşü inanışı farklıdır benim kuzenim eline kapya biber verirdi mesela yani tercih sizde
Cigdemcey Deletedmom379 ben hep verdim 5 dişimizi çıkartık rahatlattı gercekten rahat cıkardık dişlerimizi
Kkubu80 Deletedmom379 evet veriyorlar genelde etrafimda da hep goruyorum rahatliyor galiba cocuklarda yazik dis ağrısı zor bende vericem galiba daha oglumun disi cikmadi ama
Deletedmom379 ahdkh8689 bende öyleyim anında koparabiliyor. Yanından ayrılmam ama bebeklerin ne yapacağı hiç belli olmuyor herşey anlık. Sabah sabah yeşil.sogan vermiyorum diye arkadaşım bı sürü şey saymış 🤦🤦çok sağolun
Didemderen 4.5 ay erken gibi geldi diş kaşıyıcı yeterli bence ben soğanı daha yeni vermeye başladım bebeğimde 8 ay 1 günlük düşün
Deletedmom379 Didemderen bizim biraz erken çıkarıyor bende sadece dis kaşıyıcı aldım ama üzerimde sürekli bı baskı var yeşil soğana dair 😭
Deletedmom379 Cigdemcey kaç ayllikken vermeye başladınız bir de koparmadi mi hiç. maşallah bu arada 🌼🌼
Cigdemcey Deletedmom379 4 aylıktı kopartamıyor yeşil soğan oyle çabuk kopacak birsey değil zaten gerçekten çok rahatlattı bebeğimi dil jeller granülleri işe yaramamıştı herkezin bakış açısı tabi ben herkeseye cok pimpirikli biriyim fakat son çare denedim kızıma iyi geldi zaten yanında oluyoruz birsey verirken koparsa bile görürz diye düşünüyorum canım
Deletedmom378 Deletedmom379 bende o aylarda vermiştim eline pırasa bile veren oluyor rahatlatıyor ayrıca verip vermemek sizi kötü anne yapmaz bebeginiz için en doğru kararı siz verirsiniz
Hunilianne Deletedmom379 ben kaynamış soğumuş papatya suyunu ağız mendiline batırıp verdim o soğukluk ve papatya agri kesici özelliğiyle gayet ise yaradı.
Ozgeoyku Bizde diş dönemindeyiz soğan kürü nasıl oluyor bide soğan verelim vermesinede gözleri falan yanmaz mı
614408eoa Deletedmom379 doktrlar bile bi zarar görmüyo bundaki saglıklı antibiyotk gbi gerckten de rahatlatıyo acısını alıyo disin illa eline de vermeyin siz yapn bunda bisey yokki
Deletedmom379 614408eoa teşekkür ederim sadece boğazına kacmasndan korkuyorum yoksa verilmez sağlıksız diye bişey düşünmedim hiç 🥰
Elif06 Deletedmom379 burda Bi postta okumuştum kuru soğanı ince rendeyle rendeleyip buzdolabında bekletip soğuk şekilde bebeğin damağına sürülüyormuş ağrıyı sızıyı alıyormuş
asyasare Deletedmom379 ben verdim canim 4.5 ayliktan beri. koparamiyordu sart beyaz kismini veriyordum. pirasanin sert kismida veriliyor. soganin aciligi sanirim uyusturuyor dis etini ve agrisini azaltiyor. internette dis cikadan bebeklere ne yapilabilir diye arastirirken gormustum. bir zarari yok dogal antibiyotik sogan. ama vermek zornda degilsin tabiki. kizim dis kasiyicilari istemiyor elinden atiyordu. sogani seviyordu
Merlival Deletedmom379 ben pırasa vermiştim dolapta bekletip soğuk soğuk.. ısınınca tekrar.. aöa 6 aydan sonra verdim ..
TalentedMom Deletedmom379 4,5 aylık bebeğe vermek için çok erken bence ek gıda bile 6.ayda başlıyor 7.ayda ben pırasa verdim ama hiç sevmedi bir daha da vermedim vermek zorunda değilsiniz kimse anneliğinizi sorgulayamaz kimsenin hakkı yok buna
Deletedmom7272 Deletedmom379 ben sadece 1 kere verdim imdada oğlum ağzına bile almadı oynadı salladı ondan sonrada hiç vermedim kötü anne olmayla ne alakası var ki