Sedaahmet Volmine ay cok takılmayın böyle şeylere. Benim oglum 18 aylık .seslendigimde canı isterse bakar, canı istemezse hic bakmaz 🤷♀️ bakmadigi zamanlarda aklı başka seylerde oldugu icin sizi önemsemiyor, o yüzden bakmiyor. Ama hadi ben mama yicem dedigimde koşa koşa gelir 😂
Volmine Sedaahmet mesela kalabalık bir ortamdayız Murat Akif sesleniyorlar ona o oyun oynuyor. Ben hadi gel oğlum gidiyoruz dediğimde oyuncağı ilgisini çekecek bir şey gösterdiğimde hemen geliyor. Oyun oynayınca arabasıyla falan hemen han han han araba sesi çıkarar oynuyor yüzüme bakıyor. Her zaman gördüğü kişilere özellikle tanıdığı İçin oynuyor bakıyor
Burcc Volmine bulunduğu ay gereği aslında yapması gereken her şeyi yapıyor. Hatta fazlası bile var. Şüphelendiğiniz şey nedir?
Volmine Burcc ne bileyim bugün yine halasındaydık bu niye biz seslenince bakmıyor diyorlar. Ama tınlamıyor bizimkisi oyuncak göstersem koşarak gelir
prenses45 Volmine benim kızımda yapıyordu öyle benmde moralim bozuluyor ara ara hala yapıyı ama işlerine ne gelrse onu yapıyor kafana takma canım anlattgna göre çok aktif bı çocuk
Volmine prenses45 tabi oyuncaklarını amacına göre oynuyor . Hiç bir şeyi unutmaz hareketli bir kere gösteriyorum bir şeyi yapar ama işine gelince yapar alkışı öğrettim kendisine bir kaç kere yaptı hadi alkış diyorum gülüyor ama yapmıyor. Velet tam Velet sar sar makara şarkısı duyunca oyun oynasın hemen döner bana Güler ama seslenince takmaz 😒
Sedaahmet Volmine valla ne güzel.senin oglun hadi gidiyoruz dediginde geliyormuş. Benimki gelmiyor 😂 kaçıyor, gidiyor anneme sarılıyor eve gitmemek icin 😂
Burcc Benim oğlumda eğer ortamda ilgisini çeken bişey varsa, yada ilgilendiği bir oyuncak, bana da bakmıyor. Mesela bende birşeye çok fazla adapte olayım, kimseyi duymuyorum😂 çok fazla takılı kalmayın böyle şeylere.
Volmine Burcc kız demeyin görümcemin kızı var oğlumdan 24 gün küçük ama üçüncü çocuğu o kızı oğlumla olan ağzımıza bakıyor. Konuşalım onunla benim kide seslenince bakmıyor beni üzüyor bu ve bunu bana deyince daha çok üzülüyorum ben
Burcc Volmine mesela sizinki erken yürümüş erken emeklemiş. 18 ayına kadar yürümeyen bebekler var. Bide o anneleri düşünün? Her çocuk bir değil. Yine de çok kafanıza takılıyorsa pedagogla görüşürsünüz
Mina0607 Volmine arkdşımın 2 yasında bebeği 2 yas aşısında ebe farketmiş adıyla seslenildiğinde tepki vermiyor bi gözük diye cocuk psikiyatra götürdü yaşıtlarından geri tepkisi yok bişeylere dedi telfon tv yok kesnlkle oyun oynıcak sürekli dedi geçen gün video istedi attı tepkiselliği bi kademe artmış dedi. Otizmden şüphelenmişlerdi buarada ama doktor suan net tanı için erken 3 ay snra bakıcaz dedi sürekli oyun ve çevreyle iletişimle alakalı olrak
Volmine Mina0607 evet işte canım Rabbim sağlık versin korkuyorum. Erken tanı önemli çocuk otizimlimi peki doktor ne dedi
Sedaahmet Volmine aynen benim oglum da öyle. 😂 diş dönemleri haric mutfaga cok düşkün mesela. Birde hep dışari gezmeye götürsen ondan mutlusu yok 😂 geçenlerde asansör bozuldu. 3 gün bozuk kaldi. Bizde 6.kattayiz. aşağı inemedik diye evde aglaya aglaya görmen lazım 😂 gezmeyi bu kadar seven cocuk olamaz yani.
Mina0607 Volmine amin 🤲🏼 şuan daha 1 ay oldu gideli video istedi onu attı tepkiselliği artmış dedi. 2 ay snra kontrole gitcek henüz net tanı konmadı. Bi arkdşımın tanıdğınında cocuğu otizmmiş net tanı konmuş sdce anne baba tanıyomuş baska kimse yokmuş tepki vermiyomuş kimseye
Mina0607 Volmine evet arkdşım dursun diye tlfn verirdi genelde doktor deynce kesti sadece doktorun verdiği 7 çeşit oyunu oynatıyo sabah kalkıp oyuna baslıyosnuz akşama kdr oyun oynuyosunuz dedi. Öyle yapıyor şuan 1 ayda doktor bi ilerleme var dedi.
Volmine Mina0607 yok halasını dayısını babasını beni yakın kuzenleri tanıyor görünce onları gülüyor ama seslenince bakmıyor.
Seraysarp Valla canım benim oğlanda herşeye erken başladı dönmeye emeklemeye yürümeye ama gel gelelim ismiyle seslendiğimde sürekli bakmıyor. Bende hep şey diyorum kendi kendime abimin oğluda geç yürüdü hiç emeklemedi ama oda erkenden alkış gel gel, bay bay falan baya şey yapıyordu. Birini erken yapan diğerini mi yapamıyor acaba dedim bi bilgimde yok🤷♀️
Volmine Burcc doğru canım diyorsun sağlıklı olsunlar erken yapmasına gerek yok bir şeyleri ama bir yaşındaki bebek seslenince genelde bakması lazım diyorlar. Ayına göre uygun gelişim göstermesi yeterli