zeyzey29 Kizlar doğum yapali 6 ay oldu ama karnimda böyle sürekli hissediyorum bisi atıyo genelde sol tarafimda hissediyorum acaba doktora gitmelimiyim sizdede oluyor mu
mhmtarskbrkrdl zeyzey29 bende 4bucuk ay oldu dogum yapalı oyle hissediyorum iki defa adet oldum az geldi sanirim kosten şüpheleniyorum cunki hamilelikten once boyle birsey hissettim
Kartanesi26 zeyzey29 canim bende normal yaptim bendede oluyor sol tarafda valla korkuyorum hamilemiyim yoksa diye 😂😂 bi panik oluyorum
Cnnirmm zeyzey29 benim bebegim 9 aylik 6 aya kadar oldu bi sezaryan toplamasi da yani kesilen damarlarin toplanmasida kaynamasi 6 ay kadar tabi minimum maxsimum da olur simdi usutunce oluyo 😇😇
KahramanAnne zeyzey29 yok canım onunla alakası yok ben 2 aylık oğlum var . Doğumdan sonra hep vardı o his
mhmtarskbrkrdl zeyzey29 karnimda birseyler oynuyordu sevindim hamileyim diye hastaneye gittim 8 bilmem kaç çapında kis çıkmıştı adet doneminde cok az kan geldi sonra 1 aya kalmaz ilaçla kis yok oldu 2 ayda hamile olduğumu öğrendim
Kartanesi26 zeyzey29 evet cnm arada segrio gum gum atiyo valla panik oluyorum ama adet fln oluyorhm ya rahatim o yönden 🤗
Dyg_brn zeyzey29 benim de hala ara ara olur o hisse ben de kapıldım korkmadım değil hamile miym diye☺️