Rabia54 Merhabalar Evolvıa mama kullanan var mı aptamil puronutra kullanıyorum çok gaz yaptı evolvıa kabız ve gaz yapıyor mu memnun musunuz
NaimeYilmaz 6,5 aydır kullanıyorum. Protein mıktarından dolayı 2 numarayı fazla kullanmayı düşünmüyorum. Ama 1 numaradan çok memnun kaldım. Bizim de en büyük sorunumuz ve korkumuz kabızlıktı. 🙏
Rabia54 NaimeYilmaz bizim ki sindirimi kolay mamalarda da ishal oluyor🤦♀️ Kaka miktarı günlük kaç bezdi?
Eminep İki ay evolvıa kullandım fakat aptamıl dönüş yaptım bir numaralarda en ıyı mama aptamıl ıkı numarada ise kesınlıkle hıpp
Rabia54 Eminep bize gaz yaptı aslında kabız yapmadı aptamile geçtiğimden beri daha huzursuz bu yüzden çok kararsızım denemediğim tek evolvia mama kaldı
Sedaeva Rabia54 evolvianin ac olani aldim gaz ve kabizlik icin ayni zamanda sindirimi kolay diye ama hem bebegimi cok cabuk aciktirdi hemde cok balik kokuyodu tekrardan aptamile dondum
Nscaslan34 Rabia54 her bebeğe farklı etki yapıyor canım alıp deneyeceksin anca birde çok sık değiştirmek de bebeğe zarar veriyor ilk bikac gün alışana kadar değişik tepkiler veriyor sonra midesi alışıyor
Nilufer Rabia54 canim aptamille birlikte comformil kullan cok faydasini gorursun inanki bizim drumuz oyle dene demisti ise yariyo
Rabia54 Nilufer ben de denedim beraber kullanmayı biz de işe yaramadı denemediği mama kalmadı bir çözüm bulamadım🤦♀️ Ev mamadan geçilmiyor artık
Mesafe Rabia54 gazı evolviayla azaldı ama kabızlık devamdı çocuk içmiyodu hiç sevmedi tadını on gün zarzor içirdim baktık olmuyo geri aptamile döndük