BalkizimBaloglum2 Kizlar emzirirken diyet yapan varmi nasil yapiyosunuz sütünüz azaldimi ben hamileyken kilo almadim ama emzirirken tam 10 kilo aldim inanamiyorum kendimi cok cirkin hissediyorum hic kıyafet almak istemiyorum yarin baslamak istiyorum kizim 7 ay 20 günlük nasil yapsam nerden başlasam birbirimize fikir veririz belki 🤗
Cokhappy BalkizimBaloglum2 ben diyetetisyene gittim sozde emziren anne diyeti verdi ama sütüm kesildi biraktim ayrica 2 gunde 2.5 kilo vermistim odemden gitti buyuk ihtimal
Melindam BalkizimBaloglum2 Bence Biraz Daha Bekleyin. Benim Sütümü Yemek Yemek Değilde Uykusuzluk Etkiliyor Bende Başlıcam Kızım 4 Aylık Daha Bi 9aylık Olsun İnşallah
lydia91 BalkizimBaloglum2 online diyetisyen eşliğinde emziren anne diyetine başladım 3 günde sütüm aşırı azaldı. Yani zaten sütüm az mama+meme olarak ilerliyoruz ama iyice azaldı hemen bıraktım. Tavsiyem biraz daha bekleyin.
elizinannesi-19 BalkizimBaloglum2 diyet değil de kendimce araştırma yaparak ve kendime uygun yiyecekleri yazarak bir liste oluşturdum kendime. 3 günde 2 kilo vermiştim ve sütüm de azalmadı aksine çoğalmıştı. Düzenli beslenmiştim yani. Devamını getiremedim bazı nedenlerden dolayı ama başlıycam en kısa zamanda.
BalkizimBaloglum2 Cokhappy hadi ya bende sütüm kesilir diye korkuyorum cok kati bir diyetmiydi sizinki
Cokhappy BalkizimBaloglum2 hayir aslinda kati degildi ama kesildi bende ben sisman kalayim oglum doysun yeterki dusuncesine girdim napayim 🙈
Leylamoms Ben diyetisyene gittim emzirme süreci bitmeden diyeti onermedigini soyledi süt kesilir dedi. Sadece tatlı,hamur işi, abur cubur yeme dedi . Ben de 1 haftadir yemedim bol su içtim 2 kg vermişim. Nasil oldu anlamadım 🤷♀️
elizinannesi-19 BalkizimBaloglum2 sabahları 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik ve ceviz. öğlen bol yeşillikli salata (istediğini koyabilirsin içine ton balığı olur haşlanmış nohut olur vs) bi kase çorba. ara öğün badem fındık akşam bir kase çorba (mercimek ,sebze) bol yeşillikli salata 3 köfte yada bulgur pilavı. 7 de bitmesi lazım yemeğin. Acıkırsan da bi kase yoğurt ye. Bunların yanında sade Türk kahvesi soda yeşil çay ve bol su içebilirsin. Hatırladığım kadarıyla bunlar. Dediğim gibi ben kendime göre ayarladım. Herkeste aynı etkiyi verir mi bilmem. Sütünün kesilmesini istemem. Kendine bi liste hazırlayabilirsin. Mesela Karatay diyeti var emzirmeler için. Yada aralıklı oruç diyeti yapabilirsin. Emzirenler de yapıyor.
Ceyo0666 BalkizimBaloglum2 benim.bebegimgde 7ay 24 günlük, ama çok acıkıyorum bol su içiyorum kahvaltıda yediğim azcik ekmek ama yine de veremiyorum
elizinannesi-19 BalkizimBaloglum2 bende çok araştırdım yapanlar var. 2 ana öğünden oluşuyor. Ama aralarda fındık ceviz yoğurt vs. Yiyebiliyorsun. Akşam da acıktığın zaman yine yoğurt içine salatalık doğrayıp yeniyor. Ama sütü etkiler mi bilemem