Baturalpinannesi Kızlar bebeğim 2 ay 12 günlük doğduğu günden beri Sma kullanıyoruz ama içeriği ve kutusu değişmiş sanırım herkes yenisinden şikayetçi bundan sonra hangi mamayi kullanmalıyız acaba hangisini önerirsiniz?
Tubau Baturalpinannesi aptamil,sma, bebelac denedim bebelacta karar kıldım. sma kusma ve ishal yapmıştı. Aptamil de kabızlık ve gaz. bebelac gold kullanıyorum
nevinozcan36 Baturalpinannesi merhaba.. bebeğim 2 ay 26 günlük hip ile başladık çok kusma ve gaz yaptı aptamile geçtik biberonda kalınca jole gibi kıvamda oluyordu içime sinmedi humanayı bebeğim sevmedi en son sma denedik ve memnunuz siz neden sevmediniz
esmerayes Baturalpinannesi ayni sorunu bizde yasadik smadan once similac kullaniyoduk onu bulmasi zor diye sma aliyoduk ama geei similac almaya basladik
Birbitannesi Baturalpinannesi ayy bende diyorum hiç bi sıkıntısı yoktu çocuk kusmaya başladı mamadanmış demek ki 😔 hipp kullanıyoduk biz doktor önermişti memnunduk haftasonu eczaneler kapalı bulamadım mecbur sma aldım ondan beri kusuyo yavrum hiç düşünmemiştim mamadan olduğunu anne sütü de veriyorum ben mi üşüttüm acaba reflü mü başladı diye neler düşündüm 😔
Baturalpinannesi Tubau hastaneden çıkınca 1 hafta kullandık ama bebelac bebeğime iyi gelmedi canım teşekkür ederim yine de
Baturalpinannesi nevinozcan36 Sma yi sevdik canım sıkıntımız yoktu ama sanırım ambalajı ve içeriği değişmiş çok ishal kusma yapiyomus yeni kutudan kullanmadik ama herkes öyle diyo
Busrabalimmm Baturalpinannesi kesinlikle 2 hafta önce ama yeni kutudan aldık bizde direk huzursuzluk ve ishal yaptı 4gun kullandım sadece direk gittim eski kutudan aldım ondan devam ediyorum açılan kutuda olduğu gibi duruyor🙄😒😤
CananV Birbitannesi biz sma yüzünden mahfolduk yavruma bi sürü testler yaptılar canımdan can gitti aman çok dikkatli olun 😔
yigit57 Minikprenseselo kilo alımı nasıl ? Ben hip kullanırken kilo alımı güzeldi bu ay hiç iyi olmadı bu ay bebelac gold kullandık.
Eda0666 Baturalpinannesi hipp ve similac çok iyi diğerleri gerçekten beş para etmez similac ve hippin kutusunu açınca bile balık yağı kokusunu alıyosun bunlardan önce aptamil kullanıyodum o kadar tatlı ve şekerli ki zararlı. Similac markasını trendyoldan çok ucuza getirtiyorum yada ebebekte var çok uyguna dene bence 👌🏻
CananV Baturalpinannesi bende size kesinlikle similac’ı tavsiye ederim. Yurt dışında en çok satışı olan mama similac. Amerika da yenidoğan ünitelerinde bu mama kullanılıyo. Abbott üretimi bi mama. En önemlisi içinde palm yağı yok. Kesinlikle deneyin umarım bebeğiniz sever. Ben çok uğraştım ama sevmedi
CananV Busrabalimmm bir an önce başka bir mamaya geçin. Bende eski kutularından aradım. Ama nestlenin depolarında eski kutu hiç yokmuş. Sadece satış noktalarında varmış. Onlar bitince yeni kutular sunulcakmış satışa. Zaten mamalar son kullanıma 2 ay kala toplatıldığı için 😔
Leylaninannesii Baturalpinannesi ben hipp kullanıyorum çoğunlukla çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı aşırı gazlı bir bbek olmasına rağmen. Bebelac gold da güzel ama oda sanki kof kilo yapıyor
94z-20u Baturalpinannesi similac denedinizmi kullanan annelerin çoğu menmun bende kullanıyorum menmunum gos özelliği de var gaz kabızlık yapmıyor