Bebekcik2406 Vuslatakar terbiyeli tavuk çorbası, bizim oğlanda sadece terbiyeli çorbalar içiyor, sebze veya mercimek içmiyor tarhana sevmiyor napsam bilemedim 1 yaş 4 aylık
Vuslatakar Bebekcik2406 benim kızım da içmezdi ama çok şükür oğlum yiyor kızımda çok zorlanmıştım alışacaktır zorlamayalım ki tiksinmesinler
attbianne Perimasali 100 CC çorba verebilirsiniz doyar bı çay bardağına denk geliyor ama 5 aylık küçük degilmi çorba öğünü için tabi siz daha iyi bilirsiniz de sindirimine güveniyorsanız doktorundan onay aldıysanız verin
Perimasali attbianne sadece mamayla beslendiği için doktorumuz bizi 4. Ayda başlattı tadımlara bu ayda çorbaya geçebiliriz dedi 😊 sebze çorbası ve tarhana verebilirsin dedi
attbianne Perimasali o zaman verin tarhana veya sebze bı çay bardağı bebek belli eder acıktigini 3saat beklemese bile 2 saat kesin bekleyin mama için
GramPozitifBakteri Vuslatakar şehriyeli domates sarımsak havuç patates çorbası 🙃 azcıkta ev yapımı salça
Vuslatakar Tugbasel nasıl sevmedi yanı ağzını mı açmak istemiyor sadece çorba ksımında mı yoksa acaba çorbaların tadımı hoşuna gitmiyor
alyatosum Vuslatakar kaç aylık canım içine biraz kimyon atarsan 8. Aydan sonra verebilirsin . Alerji değil ama gaz yapabilir
alyatosum Vuslatakar az kalmış canım bence çeşit amaçlı deneyebilirsin benim kuzum çok severek yiyiyor . Blender yaptıktan sonra kimyon ekleyip 15 dk kaynatıyorum yedireceğim zamanda tereyağı eritip üzerine tatlı kırmızı toz biberli sos yapıp limon sıkıp yediriyorum çok seviyor . 1 yaşından sonra biraz zerdeçal da eklemeye başladım
TalentedMom Vuslatakar kesinlikle dene bizim için ise içerisine krema ve sür koyunca çok lezzetli oluyor 😊
AsilZeynepp Vuslatakar kırmızı biber tatlı, sarimsak, sogan, patates haslanıyor, ayrı bi tencerede 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 tatlı kasigiunkavurup haşlanan sebzelere ekleniyor blendrdan geçiriliyor çok güzel oluyor tadi
yanlizanne AsilZeynepp bunu bende yapıyorum canım sarımsak koymuyorum ama çok seviyor oğlum kıvamı da çok güzel oluyor 😋