Berilmeva Rabia88 maya ekşi isr kadıncağiz ekşi yoğurt verip cocuğun kulaklarınımı ağritsin ondan şekerli dediğimz de beş kilo yoğurta bir çay kaşiği ucu ile
Rabia88 Berilmeva mayanın 5 mayalama da bir değiştirilmesi içindeki probiyotik açısından daha iyi eksiyse mayayi da degistirebilirsiniz üstelik ben kullanmadığım için şeker diye sordum yoksa tabi ki çok tat belli olmaz
Berilmeva Rabia88 Ben 5:30 aylık bebeğime şekerli yoğurt vermiyorum kendimiz için ama yalıyorum henüz ek gıdaya başlamadık 7.08 aydan önce düşünmüyorum
Rabia88 Berilmeva 7-8 aylık mi baslayacaksiniz ek gıdaya 6 ayda genelde başlanıyor bende 180. Gün başladım
Berilmeva Rabia88 Rabia88 ara ara bişeler veririm ama yedi ay en makbulu die düşündüm hemen memeyi unutaun istemiyorum
Obsesifk Deletedmom090 yeni yaptım daha 1lt kadar süte 3 tatlı kaşığı babymix bebek yoğurdundan mayaladim taş gibi oldu. Güvenilir bir sutcum var ondan açık süt alıyorum.
babyboymom Berilmeva cnm inek sütümü ben inek aldımda korktum acaba bişi olurmu diye 6 aylık olacak yrn ilk defa ek gıda başlayacağımda 😊