Karaoglannesi Ne yapsam tazyike engel olamıyorum bir kez üzüntüden sütüm azaldı oğlum gün boyu rahatça emdi gazı bile olmadı var mı bi çaresi bu Tazyiğin ?
hirasu Karaoglannesi valla canım benımde öyleydı bebeğim emerken boğazına kacıyodu hep tıkanıyodu bende süt sağma makınası aldım bebeğime vermeden önce biraz sağıp öyle emzırıyodum başka bı caresı yok çözüm bu
Rengin Karaoglannesi emzirmeden once az bisey elinizle sutunuzu sagin lavaboda ben öyle yapardım ya da makineniz varsa biraz sagin sonra emzirin
gglsrnarslan Karaoglannesi tazyikten kastınız ilk gelen sütün fışkırarak gelmesi mi acaba benimle öyle bebeğim emerken çok yoruluyor ve çok hızlı yutkunuyor bazen nefessiz kalcak gibi oluyor boğazına kaçıyor çok gazlı ve kakası mukuslu bu yüzden olabileceğini söylemişlerdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ycan Karaoglannesi tek çare bebeğinizin alışması 🤗 bana doktorum alışacak annesi demişti ve alıştı. Yan yatarak emzirmek ni alternatif aslında en azından fazla geleni hemen yandan atıyorlar.
Zeyha Karaoglannesi Benimde öyle ya sağmak bı çözüm olmuyor ne yapicaz boğazına kaçınca korkuyorum artik
hirasu Karaoglannesi ama canım bunun baska bir caresı yok gögsundekı ilk sütü bıraz bosaltman lazım kı bebeşinde gaz olmasın ne güzel sütün var masallah 🧿
Zeyha gglsrnarslan İlk gelen süt değil yani bebeğin bogulmasi ilk esnada olmuyor taa ortalarında olabiliyor benim sütüm her daim fazla akiyor o yüzden sağmak ise yaramıyor
Yelizdurmus Karaoglannesi emzirirken 4 parmağınızı göğsünüzün üst kısmına bastırırsanız tazyikli olmuyor rahat emiyor
duygukoc Karaoglannesi benimde göğüs ucum yok sütümde çok geliyor biryerden emzirirken ağız kenarlarından sürekli akıyor diğer göğsümden şakır şakır akıyor mecvur havlu koyuyorum ama çare bulamadım henüz sağmakda bi çare olmadı her göğüsüm sızladığında şakır şakır akıyor ikiside
Ngngng duygukoc benim de bir mememi emerken diğeri akıyordu ben göğüs pedi kullanıyorum akmıyor sadece sızlıyor ve geçiyor. Ped mememden kaydıysa bile akıyor ama ped ucunu kapattığı sürece sıkıntı yok
Kusannesi Karaoglannesi biraz öncesinde elinle sağ, yda yatarak emzir. Tazyik için pozisyonlae var bakabilirsin
Filizderit Zeyha benimde ortalarda oluyor be emmek istemiyor haliyle boyle arada boguluyor bile daha 28 gunluk bebegim
Karaoglannesi Filizderit benim ki de 10 günden sonra böyle oldu sütüm olsun diye çok abarttım galiba gerçeği içtim yedim 😂
Yenibebek_yenianne Karaoglannesi Valla diyet yapiyim dedim gecenlerde o gün az yedim sutum de azaldı bi deneyin🥺 Benim de çok tazyikli zavallı çocuğum gult gult gult sesleriyle emiyor. Az daha boguluyodu dün sabah öyle korktum ki.😣