elifsezer_ busrakilic1 Doktorumuz bir jel vermişti onun çok faydasi oldu.Ağladıgi zaman onu sürüyordum hemen acısını alıyordu.Doktora sor istersen.Ağrıkesici fitilde işe yarıyor.Oğlum 20 günlükken sünet ettirmiştik.Simdi 7 aya geçti.Jelin ismini unutum canm.
Angars busrakilic1 furacin %0,2merhem bu ilaci acibademde cocuk cerrahi verdi bize gerçekten cok iyi geldi bebegin altini her degistirmede sunnet kismina halka seklinde bu ilactan sıkın
busrakilic1 Eesay çiş yapmasın diye dua eder oldum resmen. Bide çok çiş yapar benim oğlum gece 7-8 kere yaptı. Aklı gidecek sandım. İnşallah bugün iyileşir biraz ya 🙁 haber edicem
Esrabenzett busrakilic1 bizde ağlama olmadı sadece çiş yaparken biraz korkuturdu sanırım sıkıyodu kendini çok şükür 10 güne tamamen geçti şuan durum nasıl
burcuu26 busrakilic1 yuz üstü yatmayı seviyordu sanirim brbegin doktor bisey dedimi bu konuda kac gun sonra yatabilir mis
Demiralininannesi busrakilic1 Geçmiş olsun öncelikle, bizde oğlumu 3,5 aylıkken sünnet ettirmiştik ilk gün zorladı bizi de ama 4 saatte bir calpol verdim doktorumuzun tavsiyesiyle. 2. gün hiçbir sıkıntısı yoktu ağlama vs. 1 hafta içinde iyileşti
busrakilic1 Demiralininannesi bende calpol veriyorum fitili koydurmuyor çünkü inşallah bugün rahat eder ağlamaz çiş yaparken
burcuu26 busrakilic1 canım hatirladim seni bi onceki posttan bugün rahatlar muhtemelen bebisin kiyamam kuzuya bazi bebeklerin zor geciyor sanirin birde yapisiklik oluyormus ucunda onzaman zor oluyormus
busrakilic1 burcuu26 pazartesiye kadar sırtüstü. O yüzden de uyumuyor hiç. Bilmiyorum nasıl yapıcaz 🙁
busrakilic1 Angars krem için çok teşekkür ederim hemen alıp sürdük gecemiz daha rahat geçiyor 😇 çok sağolun 🙏🏻
pearlflower90 Angars aa bize de o kremi verdi dogru soyluyorsunuz Cok iyi geldi gecen hafta surmeyi biraktim ama bi on gune kadar surdum
Angars busrakilic1 biz 14 gunlukken yaptirdik bu ilac bize aninda iyi geldi hic aglamadi normalde yanık icin kullanilan bir ilacmis o kadar etkili
Whats busrakilic1 yok bızım tam tersi cok rahat uyudu gazlı bez ve antibiyotikli krem aldık doktor öneri degıldı biz araştırıp aldık rahat gecırdık sukur sızde deneyin acı cekıyor uyuşmasıda gecti ya oranın