Annebalisi Haceroztas81 Ben ağlıyodum artık çok yıpranmıştım o dönem ve 5 aylıkken yine aynı şeyi yaşadık gerçekten çok üzücü ama dediğim gibi sabırlı ve sakin olursanız istediğiniz sonucu alırsınız Allahın izniyle 🙏🏻
Tamamcanim Haceroztas81 ikisinidemi almiyor canim benim oglan sag tarafi emmek istemiyodu 10 gun once iki aylikti simdi duzeldi emiyor
Sena0406 Çok zorda kalırsanız silikon uçla deneyebilirsiniz ama ona da alışıyorlarmış şimdi üstüne düştüğünüz için de uzun süre emmemiş gibi gelebilir stres yapmayın şöyle bi 3-4 saat bekleyin bakalım ne yapacak
Haceroztas81 Sena0406 normlade 2 saatte bir emziriyorum ama bugün hep acikmasini bekledim 3 saatte bir emzirdim kendiliğinden aldı memeyi çok teşekkür ederim hepinize
CemalOzge Haceroztas81 doğru emzirme tekniklerine bak canım. Eğer doğru emziriyorsan burnu tıkanmış olabilir o zaman da emmek istemiyorlar. Dr. Osman gönülal diye bi dr var onun burun temizleme videosunu izle serum fizyoloji yapıyorsun her emzirmeden önce o zaman da güzel emiyor.