CigdeminMevasi Mircan benim kızım tontiş sanırım 😂 2. Ayda 6100grmdı şimdi 2 ay 22 günlük haftaya kontrolümüz
MervEslinArden CigdeminMevasi 2.ayında 6450 ydi benim kızımda ayın 27 sinde 4 aylık aşısı var bakalım kaç olmuş
Mircan Ibocuk iki buçuk aylıkken gittim kilo 5900 canım boyu 60 cm di pazartesi 3ay kontrolü var şimdi kaç kilo oldu bilmiyorum
Ibocuk Mircan evet doktorumuzda öyle dedi 36 haftalık doğdu benim bebeğim bazı sebeblerden dolayı ama toparladı allaha şükür
Mircan Ibocuk inşallah canım tek derdim onun doyması anne sütü alıyor mama vermek istemiyorum acaba doyuyormudur sitede hep arada kalıyorum annelik zor gerçekten 😊
Ibocuk Mircan evet canım zor ben mama vermedim hiç çok haraketli bir bebek durmuyo sürekli kipirdiyo emerken bile kipirdiyo yüz üstü koyuyorum reflu yatağına tirmanmis halıya kadar eğilmiş emeklemeye çalışiyor popo hep yukarda
Melikederinakinnn Mircan doyuyordir merak etmeyin doymasa farmederseniz bide bir kere mamaya alistirirsaniz anne sutunu genelde reddediyorlar memeyi istemiyorlar sakn oyle hatalar yapmayin