Nursahmetyusufaras00 Nevresim t mama tabsk corap sari battaniye bornoz ..zıbın 2li 9 12 ay minik patik oyuncak türleri var evimde almadım bidaha.. gerekeni gorunce aldim hemen 😊😍
Prematureannesii Asya1 almayacaktım aslında ama akşamüzeri bi dolaşmaya çıktık kızımla 32 aylık diye pek bişey bulamadım son dakika şu 100 kelime kartı hoşuma gitti küçükken anlamıyolar diye aldım baya sevdi eğlendi 1 saat yarın tekrar oynarız bir de trendyol indirimden kaptım 3 5 oyuncak set onlar da gelirse 1 kışı eğlenceli geçiririz
Garfield Asya1 slikon mama önlüğü, 4 çift organik çorap, dokunmatik renk değiştiren gece lambası, mama tabağı aldım
0912 Sabah gittim, ilk arabam, banyo oyuncağı, meslek tanıtma kitapları, silikon önlük, titreşimli oyuncak, melamin tabak, müslin bornoz aldım. Akşam da kaydıraklı havuzu aldık 😁
Annesirintugceuzun Asya1 Ahşap mutfak seti, ponpon led ışık, gece lambası, ay ve bulutlu gece lambası, fan ısıtıcı, basamak, çok fazla dekoratif yastık. 💃🏻
Biranneninoykusu Asya1 bebek emniyet kilitleri vardı onlardan aldık, mama sandalyesi aldık, bir de yürüme arkadaşı aldık 😊
DenizinAnnesiiiii Asya1 yürüme arkadsı, önlük , lisanslı top, koordinasyon oyunu ,mini kent aldıım ama ilk arabam da hala kararsızım alan varmı ya bebeği seven falan bana baya küçük geldi almadım bende
Yesil55 DenizinAnnesiiiii burda yazan bır arkadas vardı küçük diye. Daha büyükleri var dışarıda falan yazmıstı. Bende kararsız kaldım ama aldım oğlum 11aylık kutudan cıkar cıkmaz bayıldı ona tutunup yürümeye calısıyo oturdugu yerden sürüyo ileri geri… uzun vade için boyutları küçük bir araba ama 2-3 yasına kadar rahat oynayıp ustune bınıp gezebılır. Sonuc olarak 40lira uygun bir fiyat ve oğlumun sevıncıne deger ben memlunum ama beklentı önemli çok büyük bırsey beklemeyın
bianneeee _milena kızımla erken gidemiyorum cik kalabalık oluyor bu virüs zamanı riske alamıyorum ben gidene kadar da talan ediliyor birşey kalmıyor ama gidip gelip bakarım a101 e