Eslemsi_04 Asya1 mama sandalyesi almak istyodum ama kalmamış nohut baytanıye bebek yastığı pisanın topları bide oyuncak almiş eşim ben gitmedim
ElifAlmila55 Asya1 pilsan markanın yürüme arkadaşı 1 tane gelmiş onuda eşim almış 🥰 mama sandalyesini daha önce a101 gelmişti ordan almıştım.
Tnshmszynp Asya1 Esenyurt da oturan varsa ordakı bımde hersey ama hersey duruyor ben sok oldum uc tane mama sandalyesi araba hrrsey ama hersey duruyordu hatta ılk ben aldım koordinasyon oyununu
Bebekbebek ElifAlmila55 bşy sormak istiyorum bebeğiniz ne kadarlık bizde aldık yürüme arladaşı 13 aylık oğlum Ama bikere tıttu yürüdü sonra bıraktı bu arada hala yürmüyor onun için almıştım ama pek istekli değil sizinki tutup yürüyormu merak ettim
Yesil55 aldık bişiler 🤣🤣 ilk arabam, ledli toplar, kordinasyon oyunu, mini kent lego, ilk sözcük kartı.. aldım. Oyuncak bir tv görmüştüm katalogda ama onu bulamadım🤭
ToprakinAnnesi Koordinasyon oyunu, ledli toplar, ilk 100 hayvan flash kartları, kaplumbağa içine atılan şekilli küpler, 2 çiftte çorap aldım😊
iremceren Asya1 çorap yelek atlet zeka kartı hayvanlı olan titreşimli çıngırak melamin mama tabağı pijama tk 2li alt eşofman aklım alamadıklarmda uyumuş kalmşm 😂
duygukoc Asya1 babynest le emzik aldım onun dışında şuanlıl bi eksiğim yoktu battaniye falan çok var zaten diğer ürünler genelde büyükler içindi 30günlüğüz daha
Yagmur46 Asya1 çorap aldım, battaniye aldım, zıbın,pijama,ilk 100 sözcük kartları vardı onu aldım ben de 😇
_milena Asya1 oyuncak dolabı, kaydıraklı top havuzu,ışıklı toplar,gece lambası, koordinasyon oyunu,duvar gece lambası,pijama takımı almış eşim. Öğleden sonra gitmiş duruyormuş öyle almış.