Boncukelif melankolik ya bende deneyeyim o zaman elektirikli süpürgeyi gündüz uykumuz ayakta 10 dk başka yok🤦🏻♀️
melankolik Boncukelif valla mutlaka denee şark indirme sitesinden indirdim bir saatlik bir.saat bitip kapaninca anında gözünü açıyor ama çalarken mışıl mışıl uyuyor 😂
melankolik Cakilkum yani aslında zayıf doğum kilosuna bakarsan ama benim oğlum 3.400 dogdu 4 ay 12 günlük olduk 8.600 kıyaslama da doğru degil aslında ama sağlıklı ise eger kuzu hiç kiloyu takma
Boncukelif melankolik aynen öyle canım sağlıklı olsunda hiç önemli değil bide her bebek aynı değil mesela benim ilk kızım çok kiloluydu 3970 doğmuştu 1 ayda 5800 kgdı ama bu kızım çıtı pıtı 4080 gr doğmasına rağmen sağlıklı ya o bizde yeter❤️🥰
Cakilkum melankolik ewet yaaa zayıf hemde çok hatta 2 aylık bebek kilosunda çok üzülüyorum ama doktor bi türlü kabul etmiyor normal diyip gönderiyor yemiyor bazen 6 saat aç kaldığı oluyor ama almıyor kaç tane mama denedim ne yapıcam 😔
dsz Cakilkum benim bebeğimde 3800 doğdu hastaneden çıkarken 3500 dü. Tam 4. Ayında kontrolünde 6700 çıktı doktor iyi 6600 üstü olmasını beklerim doğum kilosuna baktığımda dedi canım
kimyageranne Boncukelif sürekli mızırtı ,kucak ,hep konuşma ve oyun isteği, sallamayı bıraktığım an uyanma ,uykuya direnme uykuda sürekli hareket halinde olma gece hiç kalkmayan çocuğum 50 kere kalkıyor delirmeme ramak kaldı
duzenlianne melankolik uykusu için siyah perde deneyebilirsiniz sabah 7 gibi uyanıyordu 9 a kadar hç uyumuyordu siyah perde kullanmaya başladı gece 10 gibi uyur sabah 11 e kadar cok rahat ettim
Bulutipek Boncukelif hamak alabiljrsin canm onda sallanir .. bizimki gunduz gayet sakin mutlu aksam olunca durmuyor hic surwkli agliyor sebepsiz
Merveliya1 Boncukelif bizde 4 aylık olcaz pazartesi günü 1 haftadır ağlama krizleri uyuyamama uykusuzuk yaşıyoruz ölü gibiyim artık
Halimemeva duzenlianne canım benim bebeğim de tam dört aylık kullandığın bişey var mı diş için sürekli bişeyler almak istiyor ağzına dişleri çıkıyor
duzenlianne Halimemeva Diş kaşıyıcılı bi eldiven varya ındn kullanıyorm elline takmıyorm da uç kısmını agzına veriyorum. Ama dün başka bişe denedim onu cok sevdi diş fırçası gibi ucu böyle tırtıklı onu verdm aglıyordı hemen sustu ama uzun oldugu içşn biraz fazla sokup midesini bulandırıyor ben yanındayken veriyorum . Nuk un var galiba şimdi baktım netten de diş kaşıma fırçası yazarsanz bulabilirsiniz ☺️
GulAyaz Cakilkum bnmkide 4 ay 6 günlük. 15 gündür beslemede bende çok zorlanıyorum. Uyanıkken kesinlikle ne emiyor ne biberon alıyor. Uyuyunca zorla süt içirebiliyorum. Oğlum prematüre doğdu.şuanda kilosu 6300, boyu 63 cm. Persentil tablosunda ilk yüzde 25 deler. Sağlıkları iyi olsunda kiloda az düşük olsun napalım
Cakilkum melankolik mamaydı sadece kafama göre iki gün önce hip organik tahıllı pirinç unu devam maması aldım yediriyorum hatta bir iki gün sonrada başlıcam yoğurtla
Cakilkum melankolik dr ları beklersem daha çok beklerim insanın en iyi doktoru kendisidir çocugum gözümün önünde kilo almıyor adam normal diyo ve gören herkes aaa 2 aylık gibi diyolar