Zeynepazram Kızlar bugün bime gelen yogurt makinasından alan oldu mu aldım ama bu nasıl kullanılıyo ıcınde kılavuzda cıkmadı 🙄 bir litrelik kap var ıcınde geri verip biraz bekleyip ıcınde bir kac tane cam kavanoz cıkanlardan mı alsaydım
Mom095 Zeynepazram cam kavanoz olanlar daha kullanışlı. 1 ltlik miymiş onlar bende almayı düşünüyordum. İyi ki almamışım o zaman 🙄
Yesil55 Zeynepazram aldıgınız nasıl bilmiyorum ama benımkı weweelin kücük cam kavanozlu olan 6yada7 tane kavanozu var kapaklı kullanım acısından daha kolay her kavanoz bır ogunluk gıbı olıyor..
Cicismoms Zeynepazram küçük kavanoz mamaları varya ben onlarla mayaliyorum bardak da mayalayabilirsin geri vermen gerek yok cnm
Zeynepazram Mom095 evet cam kavanozlu olanlar daha mı cok alıyo birde bu nasıl kullanılıyo yogurt olana kadar prize takılı mı kalıcak 🙄
Mom095 Zeynepazram ben kullanmadım canım bilmiyorum. Cam kavanozlar daha çok aldığı için değil kullanım açısından daha avantajlı. Açıkçası benim tercihim cam kavanozlu olanlar
Mom095 Zeynepazram biz ek gıdaya geçmedik daha. Ama kullanan arkadaşlarım var. Onlar tek tek kavanoz olanlardan tercih ediyo. Bende öyle düşünüyorum
Zeynepazram Yesil55 bu aldıgım 1 litrelik tek bir kap youtubeda videosu yok hic bir yerde yok sanırım yeni ürün kiwi marka
Zeynepazram Lidya-t bu aldıgım 1 litrelik tek bir kap youtubeda videosu yok hic bir yerde yok sanırım yeni ürün kiwi marka
Yesil55 Zeynepazram aynen 8 saat kadar prızde kalıyor bıtınce ötüyo. @Cicismoms arkadassın dedıgı gıbı hazır mama kavanozları varsa onlarla da mayalayabılırsınız cam olması yeterli
esraeylul34 Zeynepazram Ben netten gorunve bi bakmistimda zaten youtubede videosu var tam anltmasada gösteriyo yüksek ihtimal fiş takılı kaliyo olana kadar