Yigitalpsmomy MiracAlpinAnnesi 8 de gittim bacim 1 saat bekledim bide utandim niye bu kadar erken geldim diye acılinca hemen hucum ettim citcitli bodyleri hemen kapmışlar ben havuzu alana kadar 1 tane bulabildim
Baldudak_Emirbeyimiz Yigitalpsmomy https://imgyukle.com/i/5WQLW0 https://imgyukle.com/i/5WQOPv aynı şekilde benim de aklim alamadiklarimda daha doğrusu almaya yetişemediklerimde 😆 Birazdan diğer bimleri de gezcem bakalım 😂
Mom095 Baldudak_Emirbeyimiz mama sandalyesinde kararsız kaldım 🙄 yürüme arkadaşım çok amaçlı dolap vs aldım ama mama sandalyesi almadım bir sürü de vardı.
Baldudak_Emirbeyimiz MiracAlpinAnnesi Evet kırmızı ve lacivert. Benim aldığım 18-24 ay. Bende koordinasyon oyunu bulamadım.
Yigitalpsmomy Mom095 of ben cok istiyordum mama sandalyesini ama götüremem diye almadim yürüyerek gittim çünkü havuz aldim koca kartonu elimde tasidim yürüme arkadasini da unutmuşum 🤦♀️
Baldudak_Emirbeyimiz Mom095 Bende çok kararsizdim ama aldım sonunda hoşuma da gitti baya öyle dandik değil.
Yigitalpsmomy Deletedmom414 güle güle kullanın emzikler cok iyi gercekten ben 2 numara aldim ama oğlum tutmadı midesi kalktı 😂 1 numaraya alisik oldugu icin büyük geldi
Mom095 Deletedmom414 ayyyy çoğu ürünü bende aldım. Helee aktivite oyuncağını bebeğim çok sevdi ☺️ Toplarda bi harika 😁 çok amaçlı dolapla yürüme arkadaşı da aldım onlarda güzel 👍🏻
Mom563 Deletedmom414 ya şu titreşimli oyuncağa bittim ben. Kızıma aldim ama kendime de alsaymışım keşke dedim. Stres atmaya ve büyük anahtarlik sevenlere birebir 😂
Giraysmom20 Yigitalpsmomy ben havuzu iki ay önce almıştım şimdi de yürüme arkadaşı,ilk arabam,Zeka oyuncakları,koordinasyon oyuncağı,banyo oyuncağı ve yorgan aldım
Mom095 Yigitalpsmomy yürüme arkadaşım gerçekten güzelmiş ben çok beğendim. Bebeğim 3.5 aylık mama sandalyesinde o yüzden kararsız kaldım daha erken diye 😕
Yesil55 Yigitalpsmomy aynı mama sandalyesini gecen bir restoranda kullandık evde ikea antilop var ama pilsanın mama sandalyesini cok begenemedım oturma yeri kısa yanı derin değil bir de cocuk hareket ettıkce sallandı cok guvenlı gelmedı bana. Yiğenım alıcakdı aldırtmadım 😔
Mom563 Yigitalpsmomy aynen ya ben de 9 12 aldim. Altı normal ama üst niye öyle küçük anlamadim. Kalirsa değişime goturcem
Yigitalpsmomy Of aklım hep alamadiklarimda ya arabam olsaydi hepsini alırdım valla yürüme arkadasi koordinasyon oyunu mama sandalyesi
Merve Yigitalpsmomy bende 8:30 da gidip ahşap yatağı aldım. Ledli toplar aldım mama tabağı, bultak oyunu,kapak kilidi aldım 😂
Mom563 Merve ay ben de aldım ahşap yatağı. Bu programda gelmicekmis yanlış basimmis diyen çok oldu ama internettki fiyatları görünce gidip bi şansımızı deneyelim dedik. Saat 8 de gidip ilk sirayi aldim. 8.30 da kasiyerler geldi hemen yatak geldi mi diye sordum. Geldi dediler ve havaya uçtum 😂
Yigitalpsmomy Mom095 8 aylik bizimki en gerekli yürüme arkadasi ve mama sandalyesiydi kocamin kartini patlatacaktim ev yakin olsaydı 😂
Bsecill Mom095 yürüme arkadaşı dengede sorun yaratacak gibi mi mesela beniö oğlum henüz adım atmıyor ama ayakta duruyor hani dengesiz şekilde ilerliyor mu bu yoksa daha kontrollü şekilde itildikçe mi ilerliyor nasıl acaba
Mom095 Yigitalpsmomy 🤣🤣🤣 ben bikaç parça aldığım halde 350₺ tuttu 😂😂😂 oraya gidince ne varsa aldım. Millete baka baka gaza geldim 🤣🤣
Yigitalpsmomy Mom095 bende valla 200 küsür tuttu ama 150 si kaydirakli havuz 😂 persembe gününü iple çekiyorum a101 hemen yakınımda oraya kosacam biraz da orayi talan edelim 😂
Deletedmom414 Mom095 çok amaçlı dolabı göremedim cnm orda. Bwnimkide oyuncağı çok sevdi ama 40 lira olduğunu ödedikten sonra farkettim🙈🤣
Mom095 Yigitalpsmomy 🤣🤣🤣 ben bebekle gidemiyorum. Ancak anneme bırakmam lazım. Onun içinde eşimin sabah bizi anneme getirmesi lazım 😁😂😂 karmakarışık oluyo anlıycan ☺️