CemreKerem35 Lalin ilk defa duydum bunu da bakayım bugün her şeyi deneyeceğim artık dayanamıyorum çünkü teşekkür ederim
Lalin CemreKerem35 aman ard arda içmeyin geçireceğim diye, başka sonuçlar doğurmasın sonra Allah korusun. 😔 cataflamın etken maddesi en güçlü analjezik etkiye sahip narkotik olmayan ağrı kesicidir çünkü.
CemreKerem35 Lalin sabah majezik içmiştim yarım saat önce kas gevşetici kullandım dediğiniz ilaç agirsa bugün kullanmiyim o zaman geçmezse yarına alırım
Lalin CemreKerem35 başka ilaçlarla birlikte kullanmasanız iyi olur. Adet ağrısında da kullanılan bir ilaç ama ne olur ne olmaz. 🤗
elifiii CemreKerem35 Bol su içmek ( 3-4 lt) limonlu su içmek ( ağrının pik yaptıgı durumlarda) magnezyum efervesan tablet almak ( agrıları yatıstırır) mentollü ( nane yağı, biberiye yağı, vicks) hangisi varsa ağrıyan noktaya masaj yapmak, agrıyan yere buz akusu koymak
CemreKerem35 elifiii limonlu su , bol su, mentollü masaj , soğuk kompres , türk kahvesi artı majezik artı kas gevşetici krem artı ilaç sonrası rahatladım 🙈 umarım başıma bişey gelmez çok teşekkür ederim size ve arkadaşlara öneriler için ❤️
elifiii CemreKerem35 Gelmez merak etmeyin. 🙈çok ağrınız olmuş, benim de öyle tuttu mu tutuyor migren ataklarım.. Allah’ım kimseye dermansız dert vermesin size de çok geçmiş olsun💐
CemreKerem35 CemreKerem35 öneriler için çok teşekkür ederim arkadaşlar çoğunu uyguladım ve tamamen geçmese bile büyük ölçüde rahatlama sağladı 🙋🏻♀️❤️👍🏼
Sedanurbet CemreKerem35 migrenin baslayacagini hissettiginizde toz zencefili yada zerdecali yarim cay kaşığı kadar yarim cay bardağı suya karistirip için agriyi engelleyebiliyor
MuhammedAmine CemreKerem35 Anneminde migreni var . Haftanın 2-3 günü şiddetli ağrıları oluyor öyle ki yemek yiyemiyor , sürekli istiğfar ediyor 😭 Relpax, avmigran fln kullanıyor ama artık etkisi olmuyormuş . Ben ona migren taşı aldım trendyoldan deppsea gibi birşey di adı . Şimdi ağrıları olmadan gece sürüyor , başını bağlayıp yatıyor . İnşAllah faydası olur . Siz de deneyin isterseniz
CemreKerem35 MuhammedAmine ben de aynı şekildeyim yeri geldi çocuğum ile ilgilenmedim bu yüzden çok üzgünüm . Dediğinize bakacağım şimdi çok sağ olun
Seda-hacernur CemreKerem35 emziren anne iseniz sakın limon tüketmeyin sütü direk azaltıyor benim tavsiyem baş barmak ve işaret parmak arasını sıkın canınız acıyacak ama iyi geliyor
CemreKerem35 CemreKerem35 @Mom077 posta bir göz atın isterseniz türk kahvesi limonlu su vs hepsini denemiştim ciddi rahatlamıştı beni