CemreKerem35 Merhaba hanımlar bir haftadır migrenim tuttu ilaç falan geçirmiyor sizin denediğiniz işe yarayan çözümleriniz var mı acaba ?
Mom14 CemreKerem35 ışıksız karanlık sessiz ortamda yatmak en etkili ağrı kesici bana iyi geliyor dolven bide bişey daha vardı ismini unuttum limon ye bide
Giraysmom20 CemreKerem35 nane yağını şakaklarınıza sürün kaş üstlerinize ve sinüs noktalarınıza sürün ben hamileyken öyle geçiriyordum
CemreKerem35 Mom14 bir haftadır eşimin vardiyası değişti oğlum 2 de uyuyor 8 de uyanıyor uyku düzenimiz çok bozuldu ve benim de direkt başıma vurdu .. maalesef karanlık ve sessiz kalamiyorum oğlumu bir yere bırakmadığımdan ama limonu deneyeceğim . Teşekkür ederim 💜
CemreKerem35 Giraysmom20 alıp deneyeyim çok teşekkür ederim ne kadar sürede geçer acaba sizde etkisi ne zaman oluyordu nane yağının
Mom14 CemreKerem35 mesela salondamı yatıyosun kapat ışığı tv ışığı olsun bitek sesini kıs tv nin bebeğin uyuduğu zaman sende uzan şöyle gözlerini kapat iyi geliyor bide ılık bi duş al
Giraysmom20 CemreKerem35 15 dk boyunca pamuğa sürüp pamukla masaj yapıyordum dediğim noktalara öyle geçiyordu
gulsahdefneela Ben kendim denemedim fakat dexday diye bir ağrıkesicinin çok iyi geçirdiğini duydum denemekte fayda var benim migren ataklarım hamilelikte son buldu çok şükür kızım doğduktan sonrada olmadı ama kullanan hocam ve arkqdaşlarım çok memnun kaldılar
Mom078 CemreKerem35 Emzirmiyorsan güçlü bir ağr kesici için akabinde Türk kahvesi sade beni tek rahatlatan yöntem migren için emzirmeden önce relpax kullanıyordum kuvvetli migren ilacıdır yarım saate geçiyordu
gulsahdefneela CemreKerem35 bende ilk kez duymuştum migren krizleri oluyordu annemin oda kullandı çok iyi geldi onada zaten ekşisözlükte fln hemen çıkıyor ismini yazın google a☺️
MiracAlpinveUmutunAnnesi CemreKerem35 ah benimde öldüm kaç gundur yaklasık 1 hafta sürdü ve bu bi kac gundur kazan gibi kafam
CemreKerem35 Mom078 majezik içtim biraz da omzu ağrım vardı kas gevşetici krem ve hap kullandım başıma krem ile masaj yaptım ama şu an çok zirvede yaşıyorum o yüzden sanırım bir türlü geçmedi ilaç önerisi için sağ olun
Lalin CemreKerem35 cataflam içebilirsiniz. Benimkini geçirmiyor ama dayanılacak seviyeye getiriyor en azından. Anneminkini geçiriyor mesela. Bir deneyin derim.
CemreKerem35 Lalin ilk defa duydum bunu da bakayım bugün her şeyi deneyeceğim artık dayanamıyorum çünkü teşekkür ederim