0503 Sweett doğru maalesef 2 ay biberonla verdim hiç emmedi kızım beni 2 aydır emzirme danışmanı önerisi ile alıştırma bardağı aldım onunla sütümü veriyrm gece emiyo hatta gündüz bazen emiyo ama alıştırma bardağı ndan snra böle oldu inşallah tamamen emer sizde öle yapın alıştırma bardağı meme gbi efor sarfetmesi lazım çektikçe geliyo 2 3 gün zorlanırsın ama alır biberonu tamamen unuttur ama
0503 Sweett denediğin şeylerde aüt yaoan birşey olursa bana da söylermisn canım ben herşey yedim içyim ama maalesef artmadı çok şükür sütğm var ama kızıma yetmiyo
Mircan Sweett Sweett denemediğim hiç birşey kalmadı rezene humana ve burda size sayılan herşey … Ama tatlıyı kimse onermemisti bugün denk geldi yedim ki hiç sevmem tatlı çok güzel süt yapıyor özellikle baklava kim ne derse desin hepsinden çok tatlı işe yarıyor bugün dene arada ki farkı göreceksin
Cagla_fr Selam canim, persembe gunu dogum yaptim bugun sutum bol bol akiyo, tavsiyem guzel sicak suda dus ayni anda gogus masaji bol bol su kuru hurma ve kuru incir yemen😘
Sweett Cagla_fr ilk başlarda benimde bol bol geliyordu canım sonra Bi dönem azaldı ama hepsini yapacağım teşekkür ederim 🙏🙏