Sweett Kızlar süt arttırma da en etkili hızlı yöntem ne bileniniz var mı? Sağıyorum bakıyorum süt yok 90 ml zor çıkıyor. 4 aylık kızım mamaya da başlamak istemiyorum bidahaki ay ek gıdaya geçicez bileniniz yazar mı
Murvet Sweett 90 ml az mı sizce? Ben öleyim o halde 30-40 ml ancak çıkıyordu göğüs ucu yaralarım oldu 2 ay sürdü O yüzden azaldı benim sütün ama sizinki az değil bence. Hem sağmakla az çıkar bebek daha çok emermiş. Ben mecbur mama takviyesine başladım siz yapmayın derim nacizane tavsiyem.
Murvet Sweett tahin pekmez, dereotu, hurma, incir, dut kurusu, rezene bildiğim şeyler canım ve tabiki bol su içmek.
Elifum Sweett sarı mı i beyazda deniyor sanırım üzüm kurusu al içine birazcık kayısı dilimle koy azıcık şeker ekle damak tadına göre tabi kaynat iç soğuk sıcak bende acayip süt yapıyor anında yani tabi bu komposto içine süt artırıcı incir kutusunu dut kutusunu D ekleyebilirsin
Papatyaseverr Ben bol su ve dereotu yeşillik soğan tüketiyorum ama su en önemlisi zorlada olsa içiyorum sağarak veriyorum sürekli suyu azaltırsam azalıyor mesela o yüzden bolca su
Sevda_burakvefa14 Bali su ic .şerbet. çorba. Hurma ye bool bol bide rezene çayı iç hem süt yapiyo hemde gaz sancısını kesiyo tavsiye ederim
Sweett Murvet 2 göğüsten ancak o çıkınca ve 4 aylık bebeklerin daha fazlasına ihtiyacı olduğunu okudum doktor kontrollerinde de 300 gram aldıgını öğrendik iyice moralim bozuldu. Ben sağmak falan hiç bilmezdim emziriyordum hep. Az kilo alımında Bi sağayım bakalım dedim öyle çıkınca moralim bozuldu. Doktorumuz da az eğer bidahaki ay 700 gram almış olmazsa kan idrar testi yapalım dedi
Papatyaseverr Sweett benim süt suyla doluyor canım bide strest yapıyorsan yetmiyor az geliyor diye oda cok etkiler akışına bırak mesela ben her süt sağma öncesi ve sonrası su içmeye özen gösteriyorum gece yatmadan once yoğurtlu dereotu karıstırıp ye su iç bide gece çok kalkıyor musun emzirmeye kalkmıyorsan sabaha güzel dolar gögsün
2828- Sweett canım ben doktora sormuştum. Tek şey su. Günde 4 litre su içmelisin. Benim öyle arttı. Yediklerine de dikkat et yeşillik ye bol bol
Sweett 2828- o kadar çok su tüketiyorum ki benm 5 litre falan oluyordur canım neden böyle azaldı anlamadım
Sweett Papatyaseverr gece emzirmeleri göğsü dolduruyor dediler o yüzden kalkıyorum gece emzirmeye canım
2828- Sweett vallahi ilk doğum yaptığımda hiç gelmiyor diyebilirdim. Sağma Makinesi aldım dibinde kalıyordu. Sağmakda sütü çoğaltıyor
Papatyaseverr Sweett doğrudur kuş pek bilgim yok o konuda benimki emmediği için sağarak besliyorum ben en son gece 1 de sağımı bırakıyorum sabah 9a kadar emse bende gece emzirirdim ama