gzmdfn
Ayni seyleri yasamisiz…bizde yediremioduk herseferinde tukuruodu 60 gunlukken dr hastaneye yatircaz bu sekilde devam ederse kilo alamazsa dedi ve biz ordan ciktik gitmedigim doktor kalmadi en son biri bana dediki yutmuomu evet yutmuo dedim ozaman aglarken bogazina birak dilinin altina dedi her beslenme saati agliosa bu sekilde besle ama surekli kaldr gazini al sutun icine bize gaviscon toz verdi kusmasni engellesn die eve geldik aglarken biberonla bogazna resmn fskirtiodul oyle zorduki anlatamam pskolojm bozuldu dr boyle bir besleme sekli yok ama hastaneye yatsin istemiosan bu ay haftalk kontrol ederk boyle besle kilo aliosa ay sonuna bu beslenmei birak dedi ve ben ypamadm eşim annemler bu seklde besledi o ay 1.5 kilo aldi hastaneye yatirmadilar ama ondan snraki surec hemen ek gidaya basladik….
Dietteyken hangi ilaclari kullaniosun kalsiyum ve balikyagi kullaniomusun ? Bunlari kullanmiosan sutn kalitesi olmuo malesef cnku kalsymdan miaf beslenioruz malesef ….2saatte bi beslemeye calis uykudayken biberonu dene ne yutsa onun icin kardir ama illet bi durum aallah yardmcin olsun…
Biz 3ayllikken sutu sagdigimda kabak haslioduk yada patates vb bunlari anne sutuyle karstrip bebege verioduk hem bunyesi alissin hemde tadi yadrgamasn die dr bizi bu seklde ek gdaya baslatti daha snra mamaya katarak snra sade bi seklde verioduk kilo alimi hzlansn die ama hala beslenme reddi devam