katree Tiredmomy Aynen öyle sanırsınız bebeğime dünyanın en büyük yanlışını yapıyorum. Herkes kendi bebeğinin iyiliğini düşür ona göre davranır. Öyle yorumlar var ki özellikle TV önüne koyup izletiyorum sanki 😂
katree minikkusssss teşekkürler paylaşımınız için, fakat ben de bilincindeyim bunun. Benim sormak istediğim bebekler uzağı görebiliyor mu göremiyor mu buydu. Faskt öyle anlaşılmış ki sanki bebeğimi TV önüne oturtup saatlerce izletiyorum gibi 🙄
Susamm katree fikrimizi bu şekilde aşağılayacaksanız yazmayın bizden de fikir beklemeyin o zaman hanımefendi.
katree Susamm fikri söyleme şekli var söyleme şekli var. Keşke insanlar burda bişey sorduğunda Kesinkes yargılamadan fikrinizi beyan etseniz.Evet çoğu kişi sizin gibi yanlış anlasada öneride bulunmuş, siizn gibi yargılamanın.
Susamm katree hanimefendi televizyonu açmışsınız bebeğiniz de bakmış. Bu kadar basit. Kimsenin kimseyi yargıladığı yok. Sakin ol champ…. 😀
katree Susamm Evet televizyon her evde olan genelde izlenilen bişey yani öyle uzaydan gelen bir şey değil abartmasak.denk gelince de baktı mesele bu. Ama sizler eleştirmek için yer arıyorsunuz şaka mısınız
Basakbadee katree yine herkes bilir kişi olmuş 😂😂 işiniz gücünüz eleştiri gidin kendi bebeğinizi istediğiniz gibi yetiştirin. Kuzum dikkatini çekiyor ne olduğunun farkında değil merak etme her bebek aynı
Susamm Basakbadee sen niye baskalarinin anneligi hakkknda yorum yapiyorsun o zaman. Kimsenin kimseyi elestrdgi yok hanimabla. Sakin ol sende. Belli ki vaktin bol.
katree Basakbadee Aynen öyle ne abarttılar yahu. Sanki uzaydan gelen bir şey TV. Herkesin evinde olan genelllikle izlenilen biirşey 😅 teşekkür ederim