GoGirl katree onun farkindayim zaten dikkatini cekmesin diye kapatabilirsiniz bnm 9 aylik oglum bakiyor dye acmiyorum zaten onunla oyun oyna yemek ev isi vakitte olmuyor
katree [silindi] Katılıyorum mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışmamız lazım, Tabiki izletmiyorum özellikle de şu an çok erken
katree Mom9 Tabiki bir şey anlamıyor, Tabiki izletmiyorum bende karşısına koyup. Sadece denk geldiğimizde dikkatimi çekti
katree Deletedmom_29 evet ancak 4 - 5 metre mesafe benim Bahsettiğim mesafede. Ancak bebeklerim uzağı göremediği söyleniyor ya onun için merak etmiştim dediğimiz gibi sadece ışık dikkatini çekti sanırım.
Susamm katree nedense çoğu insan benim anladığım gibi anlamış ve tepki vermiş. Daha açık yazayım o zaman. Televizyona baktığını gördüyseniz açmazsınız olur biter. He diyorsanız tv izlemek istiyorum ama cocuk da bakmasın o ayrı bisey.
Susamm katree fikrimizi bu şekilde aşağılayacaksanız yazmayın bizden de fikir beklemeyin o zaman hanımefendi.
Fatosinal-07 katree aynen canım yaa bende ters yatırıyorum ama ne yapıp edip illaki bakmaya çalışıyor 2 aylığız hareketler renkler dikkatini çekiyor
katree minikkusssss teşekkürler paylaşımınız için, fakat ben de bilincindeyim bunun. Benim sormak istediğim bebekler uzağı görebiliyor mu göremiyor mu buydu. Faskt öyle anlaşılmış ki sanki bebeğimi TV önüne oturtup saatlerce izletiyorum gibi 🙄
Tiredmomy katree ne kadar katı yorumlar yapılıyor herkes mükemmel anne modunda pes söylediğinizi anlamamışlar sanırım benim bebeğimde sizin gibi dikkatini çekiyo bende göremediğini düşünmüştüm ama dikkatli bakıuor çeviriyorum yüzünü hemen
katree Tiredmomy Aynen öyle sanırsınız bebeğime dünyanın en büyük yanlışını yapıyorum. Herkes kendi bebeğinin iyiliğini düşür ona göre davranır. Öyle yorumlar var ki özellikle TV önüne koyup izletiyorum sanki 😂
Damladamla1 katree benim kızımda aynıydı canım şimdi 8aylık 3aydır TV açık olsada dönüp bakmaz zamanla geçiyor şimdi izlese dikkati oraya verse de toz alsam falan diyorum ama yok şuan objeler ilgi odağı
Anaogul katree hayır artık belli mesafeyi görebilir parlak ve hareket eden cisimler dikkatlerini çekiyo bizimkide öyleydi hala da öyle gerçi