Eren_bebek Var mı aranızda ip atlayarak yağ yakmaya çalışan Riskleri varmı faydalarindan hariç İp atlamaya karar verdim tam annem kalp krizi geçirirsin diyerek aklımı aldı sanki 🙄
Ardenali Eren_bebek kilonuzu ve fiziksel durumunuzu bilmiyorum ama isinmadan fazla yüklenirseniz kaslariniza ve dizlerinize zarar verebilirsiniz yürümek en risksiz başlangıç olur..
Esarikayy Eren_bebek ben bir dönem platesle birlikte atliyordum. 20-25 dakikada kısa kısa dinlenerek 1000-1500 atliyordum değişiyordu günlük sayısı. Başta çok hızlı atlamayın sonrasında vücudunuz alışıyor. Öncesinde de sade türk kahvesi içiyordum baya faydasını gördüm o dönem
TugceAna Eren_bebek çift ayak atla yavaş yavaş hızlan baktın nefesin kesiliyor durursun zaten kalp krizi geçirecek kadar kendini de hırpalamazsın heralde 🤣
Eren_bebek meryembrl ay ciddenmi benimle paylasirmisiniz nasıl ne vakitte kaç kere kaç dakika atlıyorsunuz
meryembrl Eren_bebek yani bi vakti yok ama kendi kafamda şöyle belirledim. kahvaltı öncesi 200 tane falan atlıyorum. Kahvaltıdan bir süre sonra da 200 tane. Akşama kadar kesin 500e tamamlıyorum. Bazen bu sayı 600e çıkıyo bazen 1000e bile çıkabiliyor
meryembrl Eren_bebek dakika tutmuyorum bu arada sayıyla yapıyoruö. Bir de mutlaka sıkı bir sütyen giyin gögüsleri sarkıtıyo diye okudum kimisi yok diyor ama sıkı bir sütyenle bişey olmaz diyolar genel. Ayrıca sadece ip atlamıyorum yine kendimce diyet ve yürüyüş mekik vs bunları da ekliyorum elimden geldigince 👍🏻
[silindi] Ben de atlıyorum spor ayakabilarimingiyip,yoksa tabanlar çok acıyor 10 adet ile başlayıp beşer beşer ekliyorum bazen onar tane. Yürüme spor yapma için pek zaman ve imkan yok en güzeli bu.
Eren_bebek meryembrl Hmm anladım cnm tsk ederim aç karnına bende deneyeyim bakalım günlük 1000 tane iyi diyorlar evt
Eren_bebek TugceAna 😊😊 zayiflayacagim diye bi yerde gümbürtüye gitmem inşallah bi hafta önce kendi kendime diyet yaparken hastanelik olmuştum
TugceAna Eren_bebek ay o kadar abartmayın bence bin falan yüksek rakam bunlar önce bi vücudunuzu spora alıştırın ilk gün sadece dayanabildiğiniz kadar atlayın zaten hamlık olacak illa ki ertesi gün ağrı sızı olacak sonra yine aynı süre veya yorulmana kadar atlayın kendinizi zorlamayın bi hafta böyle geçsin sonra önceki hafta zorla yaptığınız şey kolay gelecek ondan sonra biraz daha zorlayarak yapın bu ister sayı olsun ister süre önemli olan yavaş yavaş vücudu hazırlamak unutmayın