minikminikyeniden PrensesimDuru can bebe aldım bariyeri var diye malesef hiç bir fark olmadı yine her yer kaka🤪 tekrar sleepyle devam edeceğim çünki can bebe parfüm kokuyor
ozlemikka PrensesimDuru bende yasiyorum ayni sorunu ama kaka yaptiginda hemen degistirmek gerekiyor aninda. hareket edince siziyor. bez degistirmeye korkuyorum pişik yapar diye
Eslemmomy PrensesimDuru kaç numara canım bezin numarasını büyüt 2 numara bize küçük gelmeye başladı sızıyor 3 taktım öyle bir şey olmadı 1 ve 2 numara küçük 3 numara baya büyük
PrensesimDuru Eslemmomy ya 2 kullanıyorum daha 5 kilo kızım ama büyük almak da her defasında mantıklı gelmiyor o olsa bile bacakları iz oluyor canım o da ayrı problem
Can76 PrensesimDuru doğumdan önce paket almıştık ama ıslak mendilleri çok kuruydu bezlerde hem sızdırma hemde pişik yaptı.Canbebe aldık şimdi cok memnunuz.
Eslemmomy PrensesimDuru yok canım benim kız 5i yeni geçti 3 numara taktım ne iz oldu ne sızdırma yaptı denemek için küçük bir paket aldım 3 baya baya büyük ama anca oluyor
Mrvoykulina Prima premium care prima pampers can bebe bunlar iyi sleppy be molfix tasiyor beline cikariyor.primayi aksam uyumadan takiyorum sabah kupkuru cis dolmasina ragmen
Kiviefe PrensesimDuru Ben sleepy kullandim memnundum ama bacak ve gobekte asiri iz yapiyor ondan biraktim sizin buyuk gelme durumu varsada tasabilir
Deletedmom379 Kiviefe onun yerine ne kullaniyorsunux bizde de aşırı iz yapıyor tek sıkıntı bu 😔 çok memnundum ama iz aşırı
hypatia PrensesimDuru bizde de aynı durum oldu kaka sızdırdı ve bebeğimin bacağında çok kötü alerji yaptı. Biz de prima premiumcare’e geçtik. Gayet memnunum.
Zeys PrensesimDuru Migros’un bezi var Minies hem içeriği temiz hem fiyatı da uygun ödül fln almış Türk malı arkadaşım önermişti prima premium care kullanıyorduk miniese geçtik çok memnunum tavsiye ederim
Betim PrensesimDuru sleepy sızdırıyor devamlı üst değiştirmek zorunda kalıyordum.. prima premium care öneririm ☺️