Ummuhan01 Bir kaç gündür kızım geceleri çok zor uyumaya başladı ayağımda sallıyorum uyuyor yerine koyunca ağlıyor uyanıyor geri alıyorum sallıyorum karnını doyurup öyle beşiğine koyuyorum yine ağlıyor kızlar bana bi cagre gösterin böyle yasayaniniz var mı 😑
Denizmelisa Ummuhan01 7 aylık kızım şuan aynı durumdayım ayagımda sallıyorum yok uyumuyo sallanan beşiğini kaldırmıştı şimdi mecbur onu kurdum kundak yaptım sallıyorum bakalım
Derinsum Ummuhan01 5 ay 19 gunluk kızım aynı durumu yasiyoruz bizde çaresini bilsem keşke kendimize deniyecem de
GAMA Ummuhan01 ben✋🏻Bide ikiz erkek bebeklerim . 6 ay 3 günlükler. Bu ara aşırı huysuz uykularımız geriledi. Kucakta memese uyurlar yatağa koyunca çığlıklar 🤦🏼♀️
Efem Ummuhan01 5.5 aylığız bizde aynen öyle olduk güzeliö gece uykularımız da gitti,gündüz zaten hiç uyumuyor valla ben çare bulamadım oturup ağlıyorum🙈🙈
Ummuhan01 Denizmelisa Neden böyleler acaba ya 6. Ay aşısından sonra böyle oldu uyku düzeni gitti beşiğe koyunca direk ağlıyor ne yapmak lazım acaba ya 🤦♀️😑
Denizmelisa Ummuhan01 ahh bilsem kendi yattığın yatakta salla uyudugu an oraya bırak bide öyle dene istersen
Ummuhan01 Denizmelisa Onu yaptım benim yatakta uyuyor yastıkla beraber olduğu yerde bırakıp koyuyorum dün öyle yaptım mesela uyudu sonra yerine koyunca ağladı . Şimdi de dün ki gibi yaptım olmazsa benim yatakta uyusun diye ayaklarımı bir çektim cingari bastı 🤦♀️
Ummuhan01 Denizmelisa Denizmelisa Bizim Kız da ise yaramadı iyi geceler çayı var o ama belki sizinkinde ise yarar 🙏
Denizmelisa Ummuhan01 daha önce kullandım küçükken biraz yaradı sonra da bagımlılık olmuştu yaramıyordu Bayadır kullanmıyorum ama bağımlılık geçmiştir o yüzden denicem yine
YagmurunAnnesi Yalnız değilsin. 🙋♀️ Ne yazikki 5. Ay da uyku düzenini oturttum kendi kendine uyuyor diye seviniyordum. 6.ay aşısı oldu ki... Kendi kendine uyumayı bırak ayağımda sallaya sallaya zor uyutuyorum
Ummuhan01 YagmurunAnnesi Vallahi ya bende rayına oturmuştum uyku düzenini asi olduk uyku huy hep değişti hadi huy değişsin ama uyku keşke hep öyle kalsaydı 😏🤦♀️ şimdi ayağımda yastıkta uyudu ayagimi çekmeye korkuyorum beşiğe koysam yine aglicak
Ummuhan01 Denizmelisa Aynen yine bi dene canım gerçi bende 3 buçuk aylıkken vermiştim o çayı yine bir deneyim ya olmazssa yarın gerçi bizim kız sulu şeyleri sevmiyor emmekten başka 🤷♀️
YagmurunAnnesi Bende uyutuyorum yerine yatırınca uyanıyor. 🤦♀️ O yüzden yanıma yatırıyorum birlikte uyuyoruz 1 saat sonra uyanıyorum çünkü o yanımda diye efamlı yatıyorum 🤦♀️ sonra yerine yatırıyorum.
Ummuhan01 GAMA Allah allah neden acaba ya 6 ay bize uğurlu gelmedi kızlar bebislerimize de yazık onlarda uykusuz kalıyor kendimi geçtim yani hadi ben uykusuz kalım ama bebeler uykusuz kalmasın yaaa