Arensmoms Azatsmommy nurse harvesy canım. doktor biogia ve sab simplex vermişti hiç bi faydasını göremedim. Eczaneye sordm en iyisini nurse harveys verdi mamadan önce 5 damla damlattım sabah akşam çözdü cok şükür.
Aslmra80 Azatsmommy ayrı ayrı kullanıyorum ben mesela nurse harveys sabah öğle akşam veriyorum bioyu 7 de veriyorum akşam
Azatsmommy Leylaloyla canım zaten dün bütün gazı masajla cıkardk masaj + zeytinyağı ama yine durmadı morarana kadar ağlamaya devam etti acile götürdük yolda uyudu doktor da baktı bütün gazı çıkarmşsnz gaz yok dedi
Azatsmommy Baloglum93 canım zaten dün bütün gazı masajla cıkardk masaj + zeytinyağı ama yine durmadı morarana kadar ağlamaya devam etti acile götürdük yolda uyudu doktor da baktı bütün gazı çıkarmşsnz gaz yok dedi
Nilinannesiii Azatsmommy canim birak kolayi yogurdu bile laktozsuz yemen lazim😅 cok dikkat et yediklerine bi saat agladiysa sanslisiniz :) biz 7 8 saat agladigini biliyoruz bulgur ve kavundan
Azatsmommy Nilinannesiii bende monovit kullanıyorumbşu sağlık ocağının verdidigi smdi ne kullanıyorsun canım
Ecrm Azatsmommy ben şurup şeklinde olanı kullanıyorum 2.5 ml günde 4 defa doktorumuz söyledi maxbiotic günde 1 defa 5 damla sizde doktora bunları bı danışın