Hunilianne Kadriye89 maydanozlu omlet, peynirli omlet, dereotu omlet, dereotlu peynirli omlet😂 sürekli omlet hali 😂
Wolverine Nurersel kendi kahvaltınızı yaparken yanınıza oturtup siz ne yiyorsanız ondan yedirmeyi demeyin bir de. Önce siz yiyin izlesin sonra bebeğinize yedirin.
Eternity Wolverine Biz de oyleyiz, zaten 8. aydan itibaren ne yiyosaniz o da yesin, “bebek menusu” yapmayin artik dedi doktorumuz. Tabiiki tuzsuz sekersiz balsiz olmasi sartiyla. 🥰
Eternity Kadriye89 Omlet, pancake (muzlu, yulafli, kirmizi meyveli) peynir, zeytin, avokado vs. gunune gore degisiyor
Serap11 Kadriye89 Omlet, pankek çeşitleri sürekli değiştirip yapıyorum. Yanına salatalık ya da öeyve de koyuyorum bazen. Kendi eliyle yiyebilceği şeyler olduğu için. Bulamaçı bıraktık 7 aydan itibaren. Gğzel ilerliyoruz şükür başından beri. :)
Wolverine Eternity evet canım. Hem çocuğun herşeyi yemeye meyli artıyor hemde bana göre de bu doğru. Sonucta siyanür yemiyoruz bizde ;) kendi yemedigim hiç bir şeyi çocuğuma vermem
Eternity File351047 Kesinlikle, Blw de zaten karistirilip bilamaz yapilmiyor ama pure ile beslenen bebeklerde en fazla 2 demisti doktorum. Ayri ayri tatlarini almasi gerekiyor cunku
AnneBebek1 Kadriye89 Hergun muz ve avokado olur mutlaka yumurta sarısı ev yoğurdu pekmez zeytin labne peynir