Mrs-melon Kadriye89 hangi meyve var ise meyveli pekmezli pankek, zeytinli peynirli omlet , patatesli yumurta, kıymalı yumurta, avokado muz, kefir gibi gibi , tam buğday unuyla muhlama tarzı uydurmalı şeyler:)
Blackeagle Kadriye89 Yumurta sarısını ıhlamur ile seyreltip içine lor, avokado, muz, pekmez, kendi yaptığım bisküvi onları koyuyorum her gün fakli bi tanesini ya da bi kac tanesini ekliyorum yumurta sarısını lor ile karıştırıp yapışmaz tavada arkalı önlü pisirip veriyorum bi kac kere pankek yaptım dönüşümlü o şekilde kahvaltı yapıyoruz 😁
Kadriye89 Ftsmhr bu avokadoyu kesinlikle çözemedim. Hep alıyorum ya siyahlaşıyor ya tam yumuşamıyor tadı hep acı bende çöpe atıyorum acı diye. 😞
Blackeagle Kadriye89 yumuşak almaya çalışın bende dolapta poşetin içine bi tane qrmut koyup öyle saklıyorum
Ftsmhr Kadriye89 yumuşaması için dışarıda beklesin buzdolabına koymayın . Neden acı hiç bir fikrim yok. Evet hemen kararıyor bu yüzden hızlı tüketilmesi gerek 😊
Nurersel Her sabah en az 2 farklı çeşit Kahvaltı hazırlıyorum hergün farklı bi omlet pankek krep vs. Ama asla hiçbir şekilde sevmiyor ve yemiyor kızım buna rağmen bıkmadan hazırlamaya devam ediyorum sonrasında tıpış tıpış gidip pirinç ununu suyla pişirip içine haşlanmış yumurta pekmez lor peyniri ceviz rendesi ve tereyağ koyuyorum blender geçiriyorum tek Kahvaltımız bu😔
Wolverine Nurersel kendi kahvaltınızı yaparken yanınıza oturtup siz ne yiyorsanız ondan yedirmeyi demeyin bir de. Önce siz yiyin izlesin sonra bebeğinize yedirin.
Datselif Bizim ki de bu aralar kahvaltıyı hiç sevmiyor dış çıkarma surecindeyiz ne yaparsam yemiyor. Yoğurtla haşlanmış yumurtanın sarısını karıştırdım biraz da nane kattım öyle yedi yoğurt rahatltyrda olabilir.
File351047 Kadriye89 doktorumuzun uyarısı üzerine hiçbir gıdayı birbirine karıştırmadan ayrı ayrı veriyorum. Haşlanmış yumurta sarısı, Menemen, omlet, pankek, tereyağ, cevizli pekmez, tahin pekmez, salatalık, meyve veriyorum.
Eternity File351047 Kesinlikle, Blw de zaten karistirilip bilamaz yapilmiyor ama pure ile beslenen bebeklerde en fazla 2 demisti doktorum. Ayri ayri tatlarini almasi gerekiyor cunku
YDE Kadriye89 yumurta sarısı, avakado, peynir, bebek bisküvisi, ceviz kombinasyonları yapıp üzerine az formül süt döküp yediriyordum. 9. Ay ile birlikte zeytini de ekledim listeye.