acikahve Merhaba Kızlar, 6.Ay aşılarında doktorlarınız hangi aşıları yaptı? Sonrasında çok ateşlenme oldu mu? Önceki aşılarda da ateşi çıkıyor muydu bebeklerinizin? Herkese İyi Akşamlar.
Mehmetim01 acikahve hepatit b karma aşı birde çocuk felci asisi yalniz bu agizdan oluyor cok sukur bizde ates felan olmadi
Mehmetim01 acikahve ates cikmasi normal karsilanir bebeginiz asiya karsi savunma gerceklestirdigi icin
Mehmetim01 acikahve sorun yapmayin atesinu surekli kontrol edersiniz agri kesici bebekler icin surup verebilirsiniz surup vermek istemiyorum diyorsaniz ılık bi duş aldırırsiniz uzun suren bi ates olmaz merak etmeyin
Miraygurel acikahve daha 6. Aya gelmedik ama ondan önceki hiç bir aşı ne ateş ne huzursuzluk çıkarmadı şükür
acikahve Mehmetim01 Zaten sürekli kontrol edip, şurup veriyorum ama 38.9’lara kadar çıkabiliyor ateşi. Gayette 2 günde sürdüğü oluyor ateşinin. 3.gün akşam üstü düşüp normale dönüyor.
nursocum acikahve dün yapıldı aşısı ve ateşler içinde yanıyor yavrum en düşük 37.5 dün geceden beri düşmüyor şuan 38.8 38.3 arası gidip geliyor ağızdan yaptıkları aşıdan kaynaklanıyormuş ama her bebekte aynı etkiyi göstermez
acikahve nursocum Muhtemelen bizde de böyle olacak 😔. Çok geçmiş olsun. Bir an önce düşer ateşi umarım. Calpol veriyor musunuz düzenli?