Kızlar bugün tam 3 ay oldu doğum yapalı ama göbeğim çok fena.. sanki hala hamileyim gibi eşim dalga geçiyor 😁 Sezeryanla doğum yaptım, iştahım da hep açık napsam da ben bu göbekten kurtulsam, bana bi akıl verin...2 hafta sonra işe başlayacağım hiç bir kıyafetim olmuyor 😭😭
Denizzz dışarı çıkarken ne giysemde göbek çok pörtLemese diye uğraşırken iç çamaşrLarLa doLabın karşısında Bir saat perişanLık yaşıyorum 😂😂 gerçi senin baya oLmuş benm henüz 19 günLük bebeğim we ewde spor yapmaya başLadm hafifden benm eşimde doğurmadın mı sen o göbekmiymiş bebek değiLmiymiş diyo 😂
Denizzz Emziriyosan diyet yapmak çok çok zor canım ama canan karatayın emziren anneler için diyet kitabını alıp okumanı tavsiye ederim yapıp çok zayıflamış olanlar var😍😍
Denizzz korse kuLLanıyomusun yemek yemeni biraz mideyi bastırarak engeLLer boL su iç sürekLi hareket et bi süre yağdan şekerden uzak dur 21 gün şeker diyeti baya kilo werdiriyo
Denizzz [bilinmeyen] Çok şükür 🤗 Hamileliğimde de kilo diye bir sıkıntım yoktu, doğumdan sonra da olmadı. Kızlar inanın hiç doğum yapmamış gibiyim 👌🏻☺️
Denizzz hiç takmıyorum zaten çok zayıf değildim balık etliydim gene aynıyım sadece biraz daha göbek oldu.hayatta diyet yapamam Boğaz'ıma düşkünüm 😀Spor desen bu üşengeçlikle bu çocuk Nasıl oldu bende bilmiyorum 😁
Denizzz biz de geçen hafta 3 ayı devirdik 3. Ayın sabahı tartışdığımda tam hamile kaldığım kilodaydım. Herşeyden yedim diyet yapmadım ama az yedim. Bir de su çok önemliymiş gerçekten. Hem süt yapıyor hem ödem attırıyor bol bol su ve azcık dikkat sizi de toparlayacaktır. Ama sıkılaşmak için hepimize spor şart 😊
Denizzz ayyy aynı durumdayız ki bi de diyorlar yemekle alakası yok iki gün az yiyim dedim süt azaldı 😓
Denizzz 55 kiloyla hamile kalıp 75 kiloyla doğuma gittim 🙈 6 gün sonra 5 ay olacak şuan 65 kiloyum:/ zaten plesantaydı bebekti derken 10 kilo eder heralde yani hiç kilo verememişim 🤣 emziriyorum öyle tatlıya sütlüye de saldırmıyorum oğluma tek başıma bakıyorum gün için de oldukça da hareketliyim ama yapışınca yapışıyor demek ki:/
GmzSnn Aynı durumdayız😊 Neyse inşallah kısa zamanda veririz de eşlerin dilinden kurtuluruz😂
GmzSnn Hay allahım ya 😅😅😅göbekmiymiş bebek değilmiymiş hahaha senin bu kocan valla çok komik vesselam gece gece iyi güldüm🤣🤣allahım muhabbetinizi arttırsın ömür boyu huzur mutluluk sizin olsun canımm🙏🙏
GmzSnn normal doğumdan sonrada göbek kalıyo mu 😳
Thesra Ya diyet yapıcam da zaten gaz yapar diye bisürü şey yiyemiyorum artık gaz yapmayan ne varsa yiyorum. Tatlıya hayır diyemiyorum ama sanırım artık biyerde durmam lazım😔
GmzSnn Korse hiç kullanmadım onlar beni bunaltıyor😔 Kızım kolik o yüzden uykusuzluk yorgunluk ni taraftan bide korseyle kendimi bunaltmak istemiyorum. Şeker diyetine başlayayım bari napim 😭
Denizzz Hmm evet tatlı en çok kilo yapan şey ama insan hayır diyemiyor🙈🙈🙈
Denizzz bünyesi sağlam olsun inşallah
Thesra aynen hayır demek çok zooor 😭
BilgeeB Kıskandımmm😭
Fatmat Ya ben hayatım boyunca hep zayıftım şu an kendime şaşırıyorum. Eşim desen şokta 😂Kim derdi ki birgün benim de kilo vermeye çalışacağımı 😬😬😬
Thesra ay biz bi yere misafirLiğe gittiğimizde herifLe benm didişmemizden güLcez diye karınLarı ağrıyo miLLetin ama öyLe böyLe değiL yani 🤣🤣 şakayı kaLdıran iki kafadar oLunca aLtta kaLanın canı çıksın hesabı kim goL atarsa 😂😂 Rabbim cümLemizin ağzının tadını kimseye bozdurmasın güLüm ya
aasenamerve İnşallah ya suyu artırıyorum o zaman 😁İnşallah be de hamile kaldığım kiloya dönerim hoş o zaman çok zayıftım biraz zor gibi ama belki işe başlayınca koşturmacadan ben de veririm kiloları🤷♀️
GmzSnn Ruh eşini bulmuşşsun cankm ikinizde aynen şakayı kaldırmak çok büyük bir iş herkez yapamaz 🤣🤣Ömür tükenmez her sene gençleşirsiniz işte fenamı😅😅
Denizzz ben yapı olarak almaya müsait bi insanımdır biraz dikkatle ben döndüysem herkes döner. Ben de şimdi evlendiğim kiloya dönmeye çalışıyorum 😀
[bilinmeyen] Ya tatlı yeme ihtiyacım azalır mı bilmiyorum çünkü uyuyup uyansam ilk aklıma tatlı geliyor. Ben de heralde enerjiye ihtiyacım var deyim habire yiyorum 😂 Kararlıyım vericem ben de 😥
Denizzz Ama gamzenin dediği şeker diyetine baktım çok iyimiş bebeğim uslu olsa kesin yapardım kendime yemek hazırlamak için fırsatım yok o yüzden nu bulursam sırf doymak için yiyorum😂😂
[bilinmeyen] ahh şu emzirmeLerrrrr emzirdikçe çubuğa dönsekk ahh hayaLLer hep Paris 💃🏽💃🏽 Allah daha çok güLdürsün yawrum ya 🤣 bizde emişmeye kaLktık
Thesra kız ben yemek yaparken bu işten geLir kapıdan içeri girer bende hoşgeldin diye yanına giderm müzikde çalıyo ya direk dans ederik bi on saniye sonrada güLeriz yeter çekiL kenara deriz 😂😂 geri ben yemeğe o tw başına 😂😂 baya baya kırık iki kafayız yani