MinikOsman
ya yönlendirme de değil tek sıkıntı aynı dertten muzdarip olmuşuz cidden benim için çok kötüydü o kadar kötü geçti ki ikinci çocuğu düşünmeme sebebim yani saçma sapan bi ton dikiş dikerken uyuşmadığını canımın yandığını söylediğim halde dikmeye devam ettiler 7 de bebeğin saçına dokunuyorum diyordu ebe ben tercihen takipli doktorum doğumumu yaptırsın istediğim için ek ücretini ödeyip çağırma hakkımı kullandım sırf gelmesini beklediğimiz için 12 de Doğum yaptım Doğumdan sonra kesinlikle Doğum öncesi kontrollerdeki gibi ilgi alaka olmuyor arıyorum açmıyorlar bile yani yüz yüzeye gidiyorum bekletiyorlar vs vs dikişlerim 25 günden sonra düşmeye başladı 73 gün kanama gördüm ve 40 ım çıktıktan sonra bile oturamıyordum muayeneye gidip söyledim hala oturamıyorım ağrıyor vs çok normal sadece kuru tut yan otur yada uzan diyorlar kaç gün yeni doğmuş bebekle full nasıl uzanabilirim çok kötü bi Doğum süreciydi Doğum sancısı çekerken de öyle berbattı sonra düşünün Doğum yapana devlet hastanesi dahil tüm hastaneler yemek getirir saat kaç olursa olsun en azından bi çorba kadının midesi boş doysun ki çocuğu emzirsin tek bir lokma bi şey gelmedi sabahki kahvaltıya kadar dışardan kendim çorba vs aldırtmıştım şaka gibiydi kesinlikle ne hastaneyi ne doktoru tavsiye etmiyorum o kadar para verip gideceksen canım en azından doktorunla bire bir iletişim kurabildiğin doktorlar var çokta güzel ilgileniyorlardı ben tavsiye üzere gidip pişman oldum ilk muayenede gittiğim başka bi hanım vardı keşke ona gitseydim diyorum evime az bi şey uzak diye gitmemiştim 2. Düşünürsem ona gideceğim inşallah Ümraniye’de değil ama olsun