Thelefant Kızlar selam. 2-3 gün içinde fırın almam lazım. Ne önerirsiniz ankastre modellerden? Tatlı türlerini iyi pişirmesini istiyorum.bosch arçelik ve silverlinea baktım hepsi iyi gibi .. Kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.
Yagmur46 Thelefant canım ben ankastre kullanmıyorum ama çevremden hep Arçelik duydum diyebilirim. Fırını aşırı güzel diyorlar,keki güzel kabartıyor,et yemeklerini kurutmadan pişiriyor diyorlar.
NamelesS Fatmik termikel kullanıyorum gayet memnunum, tek tavsiyem hangi marka olursa olsun beyaz almanız yönünde :)
Birgul Afra11 icine yag coz dökup bekliyorum oyle teferruati yok zaten icinin koly oluyor yani.her yemekten sonra silerim ondan yag falan birikmiyor
Afra11 Birgul kendine ait deterjanı var diyorlar onu almadınızmı ben daha bir şey sürüp silmedim sadece prilli su ile
Aysuma Bn Arçelik ankastre kullanıyorum çok memnunum misss gibi yemekler pastalar oluyor 🌸 tavsiye ederim
Zelisblt Thelefant eski fırınım arçelik ti harikalar ötesiyfi çok memnunum, şimdi ki ankastre seti bosch ondan da çok memnunum :)
Mervece_ Afra11 domol var rossman ve trendyolda Satılıyor o çok iyi bir de A101’de ankastre fırın ocak temizlemek için bir fıs fıs var oda çok iyi
Afra11 Birgul açma yapmazsa bende kullanayım silverline benimki siyah açılma yaparsa diye endişe ettim
Melegimmm9 Thelefant bosch kullanıyorum senelerdir ankastre setmi değiltirdim yine aynı marka bosch aldım tatlıları börekleri vs güzel pişirir kabartır kurutmaz birçok programı var zaten içinde hatta kendi kendini temizliyor en sevdiğim özelliği 😂