Elactus Artık deliricem gerçekten yorgunluktan göz altlarım morardı o derece bebeğim 5 gündür akşamları ağlama krizine giriyor gazınıda çıkarıyor kakasını çişini yapıyor hatta gaz masajı yapıyorum karnında şişlik oluyor arada ama gaz ağrısı gibi ağlamalara devam ediyor sütüm yetmiyor sandım mama aldık yine devam bu gün uyumadı doğru düzgün saat başı uyandı daha 24. Günlüğüz teyzeleri ne olur nesi var dr götürdüm acilde dr yok gaz dedik kaç gündür ama her akşam başlıyor 3-4 saat sürüyor ne yapıcam ben😞😞😞
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elactus daha minik annesi gazdan rahatsız oluyordur biz tam cıkarıyo gazlarını diye dusunsekte gazı olabiliyo masaj yapabilirsiniz 🌸
Lavinto22 Elactus kolik olabilir mi ? youtube dan fon makinesi sesi acip deneyim sakinlesirse koliktir
BoncukAnnesi Elactus ilk olarak anneliğin altın kuralı bol sabır Çek canım 😊 daha çok çok küçük ve hiç uyumayacağın ve yorgunluktan kolunu kaldıramayacak günlerin olabilecek o yüzden sakin olmaya çalış. Bebekler bizim üzerimizde ki stresi gerginliği alırlar ve bunu bize yansıtırlar canım. Gazdan dolayı olduğunu düşünüyorsan kimyon kaynatıp bir iki çay kaşığı içirebilirsin rahatlatır canım. Bebekler için Nazar rukyesi var onu dinleteblrsn canım onun çok faydasını gördüm oğlumu çok sakinleştirdiği geceler oldu. Kolik olabilir bebeğin kolikler için sakinleştirici müzikler var onları açabilirsin çok rahatlatır. Karnına bebek viks ile masaj yapabilirsn sonra ılık bir bez kapat o da rahatlatır eğer gaz Derdi varsa. Çoğu bebek anne karnında olmadığını farkedince çok ağlarmış o yüzden sen göğsünde kucağında teni tenine değecek şekilde gezdirebilirsin biraz
Angars Elactus ayni saatlerde aglama krizine giriyorsa kolik olabilir ilik bir dus aldirin ve her agladiginda meme vermeyin 3 saatte bir emzirmeye calisin birde gaz damlasi kullanin bebek rahatlayacakrir bir nebze cok gecmis olsun
Elactus Lavinto22 valla bu gün süpürge sesi açtım sakindi çünkü emiyordu aynı zamanda her ağladığında mememi veriyorum emiyor öyle sakinleşiyor bazen çok kızıp memeyide emmiyor dr mı götürsem ne yapsam gaz damlası sabsimplex kullanıyoruz faydamı etmiyor deliricem😩
elmalikurabiye Kolik olabilirmi? Sicaktan soguktan etkilenebilir. Yatirdiginiz yer rahatsizdir. Gaz derdim ama doktorda yok diyorsa ve doyuyorsa baskaa bisey gelmedi aklima
Elactus elmalikurabiye doktor bulamadık acilde pandemiden dolayı yokmuş doktor deliricem yani sağlık ocağınamı götürsem
Lavinto22 Elactus koliktir muhtemelen canim fon makinesini dene biz alistik ninni gibi geliyor sizde alismaya bakin 🤣 6.aydan selam olsun 🙏
Gokkusagi Bebeğiniz kolik maalesef her akşam aynı saatlerde krize girer sebepsiz sonrada uyur. Bu şekilde bizim 6 ay devam etti. Sonra kendiliğinden geçti.
Elactus Gokkusagi ahhh ne diyosun allahtan dileğim acılarını alsın bana versin o kadar etkileniyorumki😞
Elactus Lavinto22 sizin geçmedimi hala valla acı çekiyor korkuyor diye üzülüyorum birtek bende sakinleşiyor 😞
Elactus BoncukAnnesi kimyonda denedim fayda etmedi vermiyorum artık inşallah sadece gazdır o ağladıkça ağlıyorum
gulyade61 Kolik bebek olabilir aynı durumu bende yaşamıştım benimki kolik bebekti sebepsiz ağlıyordu fön sesiyle sakinleştiriyorduk şu an 9 aylık hala fön sesiyle uyutuyorum ,daha çok küçük geçicek annesi sabır 🥰
Lavinto22 Elactus gecti tabi canim cok sukur ama sese alisti bu sefer de 🤷 sesini azalta azalta biraktiriyorum aslinda bir yandan da iyi oluyor sese alisiyo cunku
Lavinto22 Elactus 3 aydan sonra bazi bebeklerde biter bazilarinda ciddi oranda azalmaya baslar . 5 aydan sonra tamamen biter demisti doktor canim 🌺