-seydanur- minecavusoglu hiç bilmiyorum ben sürekli doktora götürmüyorum sağlık ocağında takibi yapılıyor dişleride belirmiş hibi sürekli eşyalar eller ağızda ama bakalım ne zaman çıkacak hoş benm ki çok şükür ağlamıyor huysuzda değil tek sıpalığı uyku oldu 😅😂🤣
Ebrarr -seydanur- benim minik de aynı elinr ne geçerse direk agazina götürüyor burnumu tutup yemeye çalıştığı bile oluyor 😂 bazen dis mi cikaricak diye dusumuyo değilim 🤷
-seydanur- Ebrarr bendeeeeee aynı aynı gözlerinin altı morarıyor uykusuzluktan inşallah düzelirler 🤲🏻🤲🏻
Ebrarr minecavusoglu amin 🤲eşim yanımda olsa atacam kucağına azıcık da sen bak ben uyuyacam diye ama yok çok şanslı valla sıkıntısız baba oluyor tek sorun uzaklık 😅
minecavusoglu Ebrarr işin biraz daha zor ozaman, ama inan baksalar bile uykuya zaman olmuyor gün icerisinde, yemekdi camaşırdı temizlikdi derken uyku bile kursağında kalıyor insanın 😂
-seydanur- Ebrarr öyle gerçekten bnm ki bi elini kendi emiyor ötekinide bnm ağzıma sokuyor bende bol bol öpüyorum oda hoşuna gidiyor ses çıktıkça 😅🤣😂
Ebrarr minecavusoglu oda doğru söyle bı düşündüm de bakamaz zaten gel altino değiştir açıktı gel emzir niye agliyor bu çocuk der iyice daraltır beni 😅😂
-seydanur- Ebrarr bebekleriniz dönebiliyor mu benm kızım çok nadir dönöyor genelde sırt üstüyken yüzüstü dönüyor ve sürünerek geziyor yerde
Ebrarr -seydanur- dönüyor canım da daha sürünmeye başlamadı dönüyor sıkılıp ağlamaya başlıyor hemen nasıl sürünecek bilmiyorum 😅
-seydanur- Ebrarr benimkide sürünüyor nasıl yatırırsam o şekilde gidiyor bazende dönüyor ama sürünmeyi daha çok yapıyor