AlmirBebek Kızlar 3 aylık bebeğim var 2 kere adet oldum ama düzensiz bir şekilde adetimden 5 gün geçti eşim korunuyor başına gelen var mı böyle bişey
Alyammmmm AlmirBebek bazı anneler 3 4 ay olmuyor adet korkutma kendini bende 1 hafta gecikti ama her ihtimale karşı eczaneden test al
Azizeguney AlmirBebek Benim kızım 6 aylıkken ben 2 ay adet görmedim 🙊 Hamileyim sanmıştım çok korkmuştum ama 3. Ayda oldum
iki_tospik_annesiii AlmirBebek bende 5 ay olucak doğum yapalı cnm hala hiç adet görmedim. DHA ne kadar sürer bilmiyorm🤷♀️
AlmirBebek Alyammmmm ben 45.günü adet görmüştüm onun üstüne bir daha gördüm 5 gün geçikti şuan baya korkuyorum
Alyammmmm AlmirBebek oluyor adet gecikmeleri her ihtimale karşı bi test alıp yapın bence normaldir bende yaşadım
Hayat63 AlmirBebek korkma olursun bende ilk adet olduktan sonra ilinci adetim 14 gün gecikti rahim daha kendini toparlama aşamasında
AlmirBebek iki_tospik_annesiii 6 ay süt koruyor diyorlar hiç olmadıysanız içiniz rahat olsun ama ben 2 kere oldum
iki_tospik_annesiii AlmirBebek benim yengem süt koruyor diye korunmamış ve hamile kalmış 😂 bide çoçuk emziriyordu. Doktora bi gitti 7 buçuk aylık hamile 😂😂 doktor dedi git 2 ay sonra doguma gel 😂😂
AlmirBebek iki_tospik_annesiii rabbim olmayana isteyene nasip etsin bebeğim daha çok küçük onu ikinci plana atmamam gerek daha çok erken
Papatyaseverrrr AlmirBebek 40 tan sonraki 2. adetim 12 gun gecikti yapamdgm test kalmadi korkudan adet olacagim gun bile test yaptm negatifti aksamina adet gordum
Esin95 AlmirBebek bende post acmıstım 1 ay gecikti resmen sonra oldum emziriyorsanız oluyor doktoruma yazdm normal dedi isterseniz tahlil yaptırn b-hcg