Yeniannesi Kızlar yarın menenjit asidinin ilk dozunu yaptiricam ateş falan oldu mu yaptıranlar varsa eğer neler oldu
Baby_Mila Yeniannesi ateş yapabilir calpol veriyorsunuz aşı olurken ve 5 er saat arayla iki kez daha. Ama bizde çok huysuzluk ve iştahsızlık yaptı
VelardaEdiz Yeniannesi perşembe günü ilk dozunu olmuştu hemşire söyledi ateş yapar diye 3 kez calpol ver dedi ama ben 2 kez verdim olduğu gün akşama birşeyi kalmamıştı çok şükür
Temine Daha yeni yaptrdk.taö 1 gün ateşi oldu ve sğrekli uyku haşindeydi. Doktor gelmeden önce 1 çk calpol ver dedi ve snrasnda 2 saat uyudu bebeğim
GoGirl Yeniannesi biz asiyinolduk doktor hemen verin eve gidince calpolu dedi agir bir asi dedi verdim snr atesi cikmadi vermedim tekrar
614408eoa Yeniannesi ates flan yapmadu ama huysuzdu yani bide ası yapılan yerinde ur gbi bisey oluyo onu sürekli ezmemiz grekiyor kızım cok zor ezdirdi acırdı cünkü. Huysuzlukda 2 üne geciyor
SbnmTlg Ateş 38.5 olmadan ateş düşürücü verilmez. Öncesinde de verilmez. Ateş zaten vücudun aşıya karşı oluşturduğu direnç. Öncesinde ya da 38.5 olmadan verilirse aşının etkisini azaltır.