ulkummm Iyi aksamlar anneler 🌺 4 gün sonra kızımın 6 ay aşısı var. 6 ayda kaç aşı var acaba, kaç tane aşıbekliyor bizi.
Aksumervenur ulkummm bende burda bekleyim. ama iki bacak oluyormuş öyle okumuştum. acaba ateş falan yapıyor mu bende onu merak ediyorum
Aybars1654 ulkummm daha bugün oldu bebeğim 6. Ay aşılarını. Ağızdan damla aşı sağ bacak ve sol bacak olarak 3 çeşit yaptılar. Şükür bu saate kadar ateşi çılmadı inşallah bu şekilde atlatmış oluruz. Bebeğinize de şimdiden geçmiş olsun
Elda ulkummm hepatit 3. Doz, karma aşı ve ağızdan polio yani çocuk felci olmak üzere 3 aşı canım. Aşı takvimlerinin eskileri genelde google da var. Orda pnomokok yani zatürre aşısı da var ama bakanlık onu çıkarmış o yüzden sadece 2 bacak ve ağızdan yapılıyor.
Tazeanaa Hayır değilim de yani komik değil mi? Ateş yapar mı huzursuzluk yapar mı gibi sorular tamam çok mantıklı ama 6.ay aşısı yazınca direkt bilgi çıkıyor zaten. Ayrıca e nabızdan çocuğunuzun profile girdiğinizde de olmadığı ve olacağı aşıları gözüküyor saçma geliyor bu postalar bana 🤷♀️🤦♀️
Emine_1245 Tazeanaa . Bilmiyor olabilir. Ayrıca tecrübeli kişilerden bilgi alışverişi yapmanın ne sakıncası olabilir. Biz burda ne saçma postlar gördük siz buna mi takıldınız.
ulkummm Tazeanaa ne guzel bilginiz varsa yanitlayin o zaman bilgilendirin. Sacma geliyorsada girip okumayin. Girip okuyup saldiriyorsunuz buda bana sacma geliyor
ulkummm Emine_1245 aynen oyle. Mesela bazi postlarda 6 ay asisi 4 tane oldugu yaziyordu bazilarindada 3 yaziyordu. Kafam karisti soruyorum. Anca bik bik konusmasini biliyorlar
Tazeanaa Emine_1245 bilmiyor olabilir de Google gibi bir ağ varken bunun buraya sorulması garip ayrıca o diğer saçma postlara da bu şekilde cevap veriyorum çünkü saçma yaa
Aybars1654 ulkummm bizim aynı zamanda özelde de yapılan aşılar var belki ondan 3 aşı yapmış olabilirler
Emine_1245 Tazeanaa . Madem google var o zaman bu platformda tamamen kaldirilsin. Heralde bebişiniz uyudu canınız sıkılıyor bu arada 🤔😅
Tazeanaa Bilgimi paylaşayım madem hepatit b, beşli karma, pnömokok ve çocuk felci aşısı olacak. 4 tane yani. Çocuk felci aşı değil damla o yüzden 3 tane sayıyorlardir.