Gamzedeniz Merhaba anneler, çocuğunuzun odasını ayıran var mı? Kaç aylık ya da kaç yaşındayken ayırdınız odaları?
ozdenarda Gamzedeniz kızım yedi aylık bana kalsa ayırcam ama eşim istemiyor kızı ayrı oradayken uyuyamaz içi rahat etmezmiş kenara atms gibi olurmuş bakalım napicaz bekliyorum bende öyle
Selinozgeenn Gamzedeniz bende 3 buçuk 4 arasıydı ayırdım bebeğim 7 aylık şimdi çok rahat bir süreç oldu 😌
Eylul2018 Gamzedeniz 1 hafta uğraştım odasına koydum her ağladığında yanına geldim eni sonu pes ettim ortamızda yatıyor 7 aylık 😳😫😫😳
Saadetbelcim Selinozgeenn uyanabiliyomusunuz peki ? Ben yanimda olmasa uyanamıyorum bi gun anneme biraktim ben diger oda da uyudum ama aglamis ben sesini duymadim annem uyandirdi. Gunduzleri hic uyuyamiyoruzda :(
aylin3834 Gamzedeniz 3buçuk 4 aylık civarıydı odasında yatmaya başladı şuan 10 aylık hala odasında yatıyor 😇 geceleri saat başı kalkıyor hala ama yinede pes etmiyorum sabaha kadar çocuk odası-yatak odası arasında mekik dokuyorum 😁
gul Gamzedeniz baştan beri kendi odasında uyuyor. Odasında kameralı telsiz var ve tek kişilik ayrı bir yatak. Ben bazen kendi odamda bazen onun odasında uyuyorum. Oğlum ilerde beni kendi odama alıştırmaya çalışacak sanırım. 😊
Kelebek12 Gamzedeniz doğduğundan beridir kendi odasında yatiyor canım görüntülü telsiz sayesindee kendi odamda içim rahat bi şekilde yatiriyorim oda rahat bende rahat 😊
Gamzedeniz Kelebek12 telsizin markası ne güvenemiyorum hiç bi alete yanımda olmaı dha güvenli🤦🏼♀️ Ama ayırmam lazım 10. Aya gürcz bizde
Gecesmom Kelebek12 ne kullanıyorsunuz acaba ? Bende ayırıcam ama kameralı telsiz almam şart. Arayıştayım ama motorola alıcan galiba en iyisi oymuş
gul Gamzedeniz normal ip camera alıp kurduk. Tablet ve telefonlarımıza uygulamasını yükledik her yerden erişebiliyoruz. Bebek kameralarından daha kullanışlı buluyorum ip kameraları.
gul Gamzedeniz Aycanada https://www.hepsiburada.com/dextel-hobimtek-360-gercek-hd-wifi-kablosuz-ip-kamera-bebek-kamerasi-p-HBV000003Q2FY?magaza=Hobimtek%20Alışveriş Şuanda indirimdeymiş ben 270tlye almıştım. Link açılmazsa Dextel - Hobimtek 360º Gerçek Hd Wifi Kablosuz Ip Kamera Bebek Kamerası
deletedmom2200 Gamzedeniz 4 ay 25 günlük dün itibariyle ayırdık ama gece 2468 kere yanına gittim kameradan izlemekten gözlerim yandı bakalım süreç nasıl ilerleyecek 😂